Crónica Alevín: Circulo Sollerense 1-1 Poblense

Miguel Guardiola con los capitanes del partido
Miguel Guardiola con los capitanes del partido

Sollerense: Ramon, Damià, Frau, Ensenyat, Martín, Dols, Pons, Varón, Pereira, Tovar i Pérez.  Banqueta : Cano, Salva, Jordi, Bresas i Frontera. Entrenador: Jesús Brugos

Poblense: Macià, Cantallops, Reynes, Bennaddar, Socias, Payeras, Mir, Serra, Torrandell, Sánchez i Dupuy.  Banqueta: García, Soler, Rigo i Marc.  Entrenador: Guillem Cantallops

Arbitre: Guardiola Rotger, fallà en 2 jugades claus en contra del Sollerense, a una pilota que va entrar i no donà gol i a un fora de joc inexistent a la darrera jugada de partit.

Comentari:

Bon partit disputat dissabte dematí al Camp d’en Maiol de Sóller, s’enfrontaven 2 equips molt parells a la taula classificatoria. El Sollerense sortí molt fort i va dispossar de grans ocasions de gol als 10 primers minuts. Al minut 3 en Tovar recollia una gran passada d’en Sergi per fer el 1-0, minuts més tard en Macià aturava fins a 3 rematades seguides dels davanters sollerics, una d’elles cantada en gol per els aficcionats però el col.legiat del partit no ho va entendre així, de nou en Macià aturava una gran pilota rematada quan ja pareixia gol. A poc a poc el Poblense es desfeia de l’empenta sollerica i al minut 15 arribava en perill a la porteria sollerica per mediació d’en Torrandell. La darrera jugada del partit en Martin fa una gran jugada personal però el seu tir surt fregant la fusta.

A la segona part abans del minut de joc el Poblense acurçava distancies per mediació d’en Marcos Sánchez després d’una errada d’en Ensenyat. EL partit estava molt emocionant i el domini era altern, arribava el carrusel de canvis i just quan els solleric havien fet el darrer canvi el central solleric Ensenyat es gira es turmell i els sollerics es queden en 10 durant els darrers 15 minuts. Tot i aixó el domini passà a esser del Sollerense que veia com l’arbitre xiulava un fora de joc a n’en Jordi quan estava a punt de rematar a porta, de nou en Jordi es queda sol davant el porter però en Macià de nou atura la pilota. A la darrera jugada del partit una pilota llarga del Sollerense que arriba a n’en Tovar que quan s’en va dret cap a porteria es aturat per l’arbitre xiulant fora de joc.

S’arribà al partit amb un repartiment injust de punts ja que el Sollerense després d’haver jugat més de 15 minuts amb un home menys i després d’haver jugat un bon partit no aconseguia una victoria totalment merescuda. Tot i aixó al final del partit molt bon comportament de les banquetes i de l’afició perque no hi va haver cap menyspreu cap al col.legiat ni cap a ningú ja que tots som humans i ens podem equivocar.

Cas Catleret para Fútbol Balear

Fotos: Anaclet Dupuy per FÚTBOL BALEAR


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.