Crónica L. Nac. Fem: Girona 3-1 Cerdanyola

El Girona se impone al Cerdanyola
El Girona se impone al Cerdanyola

Girona (3): Redondo, Ari Gómez (Aina Maresme, ‘78), Trini Gallego, Espinosa, Laura Reig TG, Clofet (Pino, ‘78), Susi Sala, Núria Roure, Badia (Lucena, ‘63), Salavedra TG, Lorena Pareja -onze titular- Massanet i Molina.

Cerdanyola FC (1): Andrea Carrillo, Nerea, Eve TG, Rendón , Irene (Carmen, ‘60), Ana Torres (Laurita ‘40), Flor (Alba Yera, ‘70), Mayo (Helena, ‘85), Ausi, Tania, Natalia -onze titular- Cloe Añón.

Àrbitre: Sr. Bou Bosch, auxil·liat per Macaya i Macaya.

Gols: ‘28   0-1   Tania (p), ‘36   1-1   Susi, ‘41   2-1   Salavedra (p), ‘55   3-1   Pareja

Comentari:

El Femení Cerdanyola cau amb impotència davant el Girona

El Cerdanyola perd 3 a 1 amb el Girona, tot i posar-se per davant al marcador.

Les verd-i-blanques, amb les baixes de Josune i Carla, no van poder fer front al temporal gironí i a les decisions arbitrals. Davant d’un equip del mateix nivell, les visitants van sortir decidides i ja en els primers minuts van prendre la iniciativa ofensiva. Així, al minut vint-i-vuit, Tania avançava les cerdanyolenques gràcies a la transformació d’un penal que la mateixa golejadora havia provocat. Les de Girona creaven molt de perill al contraatac i ho van intentar amb insistència. Finalment, Susi trobava el gol desprès d’un rebot d’Andrea Carrillo i la posterior passivitat de la defensa del Cerdanyola. Les gironines, encara tindrien temps de donar la volta al marcador abans del descans, quan Salavedra transformava un penal xiulat per unes mans de Rendon.

A la segona meitat, lluny de desmotivar-se, les verdes van buscar amb decisió l’empat. Tania va tenir un parell d’ocasions força clares davant la portera local. Tanmateix, amb l’expulsió de Natalia per doble groga, les de Cerdanyola van veure minvada la seva capacitat ofensiva. Amb el marcador advers i una actuació arbitral dubtosa, la lluita a acontratemps no va afavorir els interessos cerdanyolencs. Les gironines, van mantenir poc a poc el control del joc fins a sentenciar el partit amb el tercer, obra de Pareja a la sortida d’un córner.

La derrota provoca que el Cerdanyola baixi fins a la vuitena plaça, superat per l’Estartit B i l’Europa. A més, deixen escapar una bona oportunitat de posar-se a només un punt del Girona. Lluny de les places de descens, el Femení es disputarà les places de la zona mitja en el que queda de temporada.

Aitor Sáez, Cerdanyola del Vallès

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.