Crónica 3ª Div: At. Baleares 6-0 Alaior

El trio arbitral con los capitanes del partido
El trio arbitral con los capitanes del partido

Atlètic Balears (6): Linares; Bio, Ibok, Esteban (Azcona, m.58), Óscar; Ernesto, Rafeal, Lawal, Llistó; Peter (Daniel, m.66), Edu (Fran, m.74).

Alaior (0): Toni; Pera, Tomé, Calzada, Tudurí; Ignasi (Tiago,m.61), Melià, Villalonga, David; Dani (Óscar, m.73), Juanlu.

Àrbitre: Sr. Flaquer Rey. Bona actuació. Partit sense complicació. Tarjeta groga a Tudurí (m.78).

Incidències: Devers 500 espectadors, en un matí molt fred.

Gols:

1-0.m.5. Perd la pilota l’Alaior al mig camp, canvi de joc Esquerra-dreta cap en Rafeal que guanya l’acció al lateral esquerre i penja al segon pal perquè n’Edu remati de dalt abaix amb el cap, fent un gran gol.

2-0. m.18. Passada en profunditat cap a n’Edu, desplaçat a banda Esquerra, aquest centra al punt de penal i Peter, a plaer, fa el segon.

3-0.m.30. Córner a l’esquerra de l’atac. Llistó en curt sobre Lawal, que bascula cap a la frontal i xuta amb l’ànima. L’esfèrica toca a una cama visitat i fa inútil l’estirada del porter Toni.

Amb aquest resultat s’arribà al descans.

Segona part:

4-0. m.52: Estéban penja sobre la frontal, cap en Peter que per cos es desfà a la mitja volta del defensor i mata amb l’esquerra per baix.

5-0.m.59. Contraatac local, Llistó cap a l’esquerra a la divisòria per a n’Óscar, que aprofita passadís, i de fort xut bat un no molt encertat porter visitant.

6-0.m.78. Entrada per darrera de’n Tudurí sobre en Rafeal. És un córner en curt a la dreta de l’atac blanc-i-blau. Llança Llistó en curt sobre n’Ernesto que arriba a línea de fons, penja i Azcona, de cap, bat Toni per sisena i última vegada en aquesta matinal de futbol a l’Estadi Balear.

Com un cicló va començar el partit l’Atlètic Balears. L’ empenta de l’equip local, i un conjunt visitant que no es va saber tancar bé, sumat a la seva noblesa (tant de bò tots els equips fóren així, en aquest aspecte), va fer la resta. Són, sense dubte, dues lligues diferents. Però també és cert que els de n’Àngel Pedraza varen desplegat un joc ràpid, eficàs, precís i voluntariós. I això és d’agraïr dins una categoría abonada en massa ocasions a la mediocritat.

Destaca per damunt la resta (encara que aquesta no desmereix gens) el ràpid Rafeal, que ha fet sortir de pollaguera el seu marcador, Tudurí, que no l’ha pogut aturar en tot el matí.

L’afició gaudirà, sense dubte, d’un Nadal ple d’optimisme.

Daniel Riera.

Fotos Oscar Quetglas


Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.