Crónica Fem. Nacional: Europa 1-1 Cerdanyola

Jugada del partido
Jugada del partido

CE Europa: Llop, Sílvia Vives, Irene Martínez, Teixidó, Maite Martínez, Laia Sangorrín, Llorença Gasul (Odis, 68’), Benlliure, Mar García, Sonia Lorenzo (Marina Batalla, 52’), Alba Montoro –onze titular- Meritxell Torres, Olga Santoro i Osta.

Cerdanyola FC: Patricia Garcia, Laurita, Eve, Josune (Irene, 45’), Carmen Yera (Ana Torres, 45’), Carla, Ausi, Flor (Chloe Añón, 79’), Mayo, Natalia, Tania -onze titular- Andrea Carrillo i Alba Yera.

Àrbitre: Sr. Torres Fandiño, auxiliat per Julián Torres i Daniel Torres.

Gols: 1-0 5’ Sílvia, 1-1 76’ Tania

El Femení s’emporta un punt a camp de l’Europa

Les verd-i-blanques empaten a un a domicili davant un rival complicat, tot i fer mèrits per guanyar el partit.

Potser pel renom del rival, les cerdanyolenques van saltar al terreny de joc amb molt respecte i això va permetre a les locals dominar gairebé tot el primer temps. Al minut cinc, Sílvia Vives avançava a les locals gràcies a una falta directa impossible per a la portera del Cerdanyola, Patrícia. Amb aquest gol precoç, l’Europa es va tirar amunt i va practicar un insistent joc ofensiu, que tant la defensa com la portera visitant van haver de concentrar-se molt per aturar les jugades d’atac. Tanmateix, en els darrers compassos del primer temps van ser les de Cerdanyola les que van disposar de les millors ocasions: una rematada de Carla, un xut de Mayo que salven sota pals i un xut llunyà de Tània que treu la portera amb gran virtuositat.

En la segona meitat, amb un Cerdanyola ja adaptat a les àmplies dimensions del terreny de joc, el nivell de joc va ser molt més igualat. Tot i això, la reacció visitant no es va notar fins a la darrera mitja hora, en què les verd-i-blanques van apropar-se a porteria amb cada vegada més perill. Així, quan semblava que la pilota no entraria mai, Tània, al minut setanta-sis, empenyia l’esfèric al fons de la xarxa en una jugada embolicada en l’àrea rival. Amb la igualtat en el marcador, l’emoció va ser el darrer component del partit. Primer, Odis de l’Europa enviava una pilota al travesser a pocs minuts pel final, i Mayo, en la darrera ocasió del matx, rematava fora una jugada que podia haver significat la victòria visitant.

El conjunt dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo sumen un important punt desprès de dues jornades sense puntuar. Tot i el regust a poc que sempre deixa un empat, el Cerdanyola aconsegueix trencar la mala ratxa i ja es situen en la novena posició.

Aitor Sáez – Cerdanyola del Vallès para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.