Crónica Cadete 1ª Reg: Manacor 2-0 La Salle

El Manacor se impone a la Salle
El Manacor se impone a la Salle

MANACOR : Ríos , Galmés , Sastre , Escalas , Navarro (Ruiz, 67′) , Darío , Estrany (Andreu, 55′) , Sansó , Adrian , Abel (Cabrer, 77′) i Febrer (Manu, 51′) .

LA SALLE : Sànchez , Picó (Bennàssar, 57′) , Sebastian , Miquel Coll , Fragoso , Fernàndez (Syuleymanov, 66′) , Daviu , Castell , Pérez (Llabrés, 57′) , Salazar i Garcia (Martínez, 50′).

ÀRBITRE : Gabriel Flaquer Rey . Va demostrar la seva categoria, controlant molt bé el partit sense haver d’amonestar cap jugador.

GOLS : 1-0 (15′) , Passada enrera cap al porter Sànchez què, davant la presió dels davanters locals, rebutja la pilota al còs de FEBRER què segueix la jugada i marca a porteria buida.

2-0 (75′) , Contraatac del Manacor, Abel obri cap a Andreu a l’extrem dret, aquest centra a l’interior de l’àrea i MANU sentencia el partit.

COMENTARI:

Bon partit el que es va veure el dissabte vespre, entre dos equips que varen voler jugar la pilota en tot moment emprant dos estils diferents; el Manacor amb combinacions ràpides i La Salle amb un futbol de toc una mica més pausat.

El partit va començar dominat clarament pel Manacor què, aprofitant la velocitat dels seus davanters, va crear vàries oportunitats clares de gol. A destacar una combinació que va acabar amb un tir al pal de’n Febrer, i va ser el propi Febrer que va aprofitar una errada visitant per avançar l’equip local. La Salle, a poc a poc es va estirar, i va intentar dur perill a pilota aturada, ben defensada pels locals. A la mitja part victòria mínima del Manacor.

A la segona part la película va canviar. La Salle es va fer amb el control de la pilota al mig camp, ajudats pel manacorí Miquel Coll, que baixava al centre del camp a combinar amb els centrecampistes, i el Manacor va convertir la velocitat en precipitació, perdent la pilota amb facilitat. Això si , ocasions més bé poques, només a pilota aturada creava perill l’equip visitant, la més clara, un remat de cap aturat amb dificultats pel porter Ríos. Al darrer quart d’hora, el Manacor va tornar combinar millor i va fer alguns contraatacs perillosos, amb ocasions què Andreu , Abel i Manu varen desaprofitar. A 5′ del final, Manu va sentenciar el partit i assegurà 3 punts importants pel Manacor.

Cal destacar la lluita dels dos equips durant tot el partit, però també l’esportivitat amb que varen jugar tots els jugadors.

El Manacor visitarà la propera jornada l’invicte Rec. Mallorca amb moral després de 3 victòries seguides, mentres que La Salle, després de perdre 2 partits seguits, ha de guanyar al Son Cladera per encarar la visita a l’At. Balears amb més optimisme.

MJM para Fútbol Balear

MANACOR : Ríos , Galmés , Sastre , Escalas , Navarro (Ruiz, 67′) , Darío , Estrany (Andreu, 55′) , Sansó , Adrian , Abel (Cabrer, 77′) i Febrer (Manu, 51′) .
LA SALLE : Sànchez , Picó (Bennàssar, 57′) , Sebastian , Miquel Coll , Fragoso , Fernàndez (Syuleymanov, 66′) , Daviu , Castell , Pérez (Llabrés, 57′) , Salazar i Garcia (Martínez, 50′).
ÀRBITRE : Gabriel Flaquer Rey . Va demostrar la seva categoria, controlant molt bé el partit sense haver d’amonestar cap jugador.
GOLS :
1-0 (15′) , Passada enrera cap al porter Sànchez què, davant la presió dels davanters locals, rebutja la pilota al còs de FEBRER què segueix la jugada i marca a porteria buida.
2-0 (75′) , Contraatac del Manacor, Abel obri cap a Andreu a l’extrem dret, aquest centra a l’interior de l’àrea i MANU sentencia el partit.
COMENTARI:
Bon partit el que es va veure el dissabte vespre, entre dos equips que varen voler jugar la pilota en tot moment emprant dos estils diferents; el Manacor amb combinacions ràpides i La Salle amb un futbol de toc una mica més pausat.
El partit va començar dominat clarament pel Manacor què, aprofitant la velocitat dels seus davanters, va crear vàries oportunitats clares de gol. A destacar una combinació que va acabar amb un tir al pal de’n Febrer, i va ser el propi Febrer que va aprofitar una errada visitant per avançar l’equip local. La Salle, a poc a poc es va estirar, i va intentar dur perill a pilota aturada, ben defensada pels locals. A la mitja part victòria mínima del Manacor.
A la segona part la película va canviar. La Salle es va fer amb el control de la pilota al mig camp, ajudats pel manacorí Miquel Coll, que baixava al centre del camp a combinar amb els centrecampistes, i el Manacor va convertir la velocitat en precipitació, perdent la pilota amb facilitat. Això si , ocasions més bé poques, només a pilota aturada creava perill l’equip visitant, la més clara, un remat de cap aturat amb dificultats pel porter Ríos. Al darrer quart d’hora, el Manacor va tornar combinar millor i va fer alguns contraatacs perillosos, amb ocasions què Andreu , Abel i Manu varen desaprofitar. A 5′ del final, Manu va sentenciar el partit i assegurà 3 punts importants pel Manacor.
Cal destacar la lluita dels dos equips durant tot el partit, però també l’esportivitat amb que varen jugar tots els jugadors.
El Manacor visitarà la propera jornada l’invicte Rec. Mallorca amb moral després de 3 victòries seguides, mentres que La Salle, després de perdre 2 partits seguits, ha de guanyar al Son Cladera per encarar la visita a l’At. Balears amb més optimisme.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.