Crónica 1ª Reg: Binissalem B 1-1 SP Ciutat de Palma

El Sp Ciutat de Palma empata con el Bini "B"
El Sp Ciutat de Palma empata con el Bini "B"

Alineacions:

Binissalem «B»: Sebas; Àngel, Rosselló, Nene, Ripoll; Lluís T.C., Víctor, Fiti, Dols; Borràs, Daviu

També jugaren: José, Andoni

S.P. Ciutat de Palma: Egea; Socías, Ferreras, Vadell, De la fuente; Creus, Sergio, Sola, Campos; Jaén, Cuadros

També jugaren: Aketza, Castillo, Cisse, Quetglas

Gols: 0 – 1 Min. 53 Jaén, 1 – 1 Min. 58 Borràs

Amonestats: Binissalem «B»: Nene, Víctor, Àngel. S.P. Ciutat de Palma: De la fuente, Jaén, Castillo, Vadell i Aketza

Àrbitre: Pedro J. Campuzano Román

Crònica del partit:

Dematí fresc en el Miquel Pons on els locals lluitaven per sortir de les darreres posicions i els visitants es volien assolir a la part tranquil·la de la taula. La necessitat del Binissalem es va veure reflectida en el terreny de joc, que varen anar a pel partit des del primer moment. En el minut vint arribà la primera de les nombroses ocasions locals amb un mà a mà de Borràs on el porter visitant aturà el xut, i el rebuig anà a Lluís T.C. que, a boca de canó, obligà a Vadell a treure la pilota damunt la línia de gol. Poc després, una triangulació entre Daviu, Lluís T.C. i Fiti, acabà amb un xut d’aquest darrer on el porter Egea respongué amb seguretat.

La primera part, acabà amb arribades locals sense moure’s el marcador; per altra banda, la segona no pogué començar millor pels visitants. Als cinc minuts falta enverinada treta per Jaén que passà per enmig de moltes cames i sense que ningú toqués l’esfèric s’introduí a la porteria davant la incredibilitat dels locals. La resposta no es va fer esperar. Gran assistència en profunditat de Fiti cap a Dols havent fet aquest una passada de la mort on Borràs no va desaprofitar per posar l’empat. A partir d’aquí, amb un gran Fiti i internades de Lluís T.C., els locals tancaren en el seu camp a l’sporting encara que no fou suficient per tornar a moure el marcador. D’aquesta manera, els visitants guanyaren un punt valiós mentre que el Binissalem li queda la sensació d’haver perdut dos punts.

Isaac del Bini «B» para Fútbol Balear

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.