Crónica L Nacional Fem: Lleida 2-1 Cerdanyola

El Cerdanyola pierde en Lleida
El Cerdanyola pierde en Lleida

El Cerdanyola femení no puntua a Lleida

Les de Cerdanyola cauen 2 a 1 davant d’un Lleida ben posicionat que va fer valer la seva condició de local.

L’equip dirigit per Rafa Torres i Brian Bombardo va sortir molt decidit, amb el domini del centre del camp i portant la iniciativa del partit. Al minut dinou, Eve estavellava de falta directa una pilota al travesser. Amb un Cerdanyola tirat endavant, les locals basaven el seu joc en els contraatacs. En un d’aquests ràpids atacs, Barberà culminava l’ofensiva amb un xut fort des de fora de l’àrea i obria el marcador per les de Lleida. Tanmateix, la reacció verd-i-blanca no va trigar en arribar i pocs minuts després, Tania recollia una passada de Mayo i engaltava un xut col•locat que significava l’empat a u, amb què s’arribava al descans.

A la segona meitat, els dos equips van pressionar en totes les línies i les ocasions es van tornar en ambdues porteries. Andrea salvava una pilota sota pals que semblava gol, mentre que un nou xut d’Eve colpejava el travesser. Però l’encontre es va decantar de banda de les blaves, que van saber mantenir el control al mig camp i no van permetre apropar-se amb facilitat a les visitants. La insistència lleidetana va obtenir recompensa quan al minut setanta-sis Puerta posava per davant al seu equip amb un gran xut imparable per a la portera. Tot i tractar-se d’un partit obert, el Cerdanyola no va aprofitar les seves ocasions, així com les de casa tampoc ho van fer, ja que en la recta final Pelegrí va estavellar dues pilotes al pal després d’encara a Andrea, que haguessin donat tranquil•litat al conjunt de Lleida.

Finalment, derrota pel Cerdanyola que no aconsegueix recuperar la seva posició en les primeres places i es situa sisena a l’espera de rebre la visita del líder, el Sant Gabriel.

Fitxa del partit

UE Lleida: Nieto, Barberà, Darza, Becerra, Vila, Glòria Pelegrí, Paula Martínez (Irene Buira, m.86), Puerta, Sala TG, Georgina Vila, Raquel Arrán.

Cerdanyola FC: Andrea Carrillo, Eve, Nerea, Laurita, Carmen, Helena (Ana Torres, m.45), Carla, Ausi, Mayo, Natalia (Irene, m.75), Tania.

Àrbitre: Jiménez Sánchez, auxiliat per Berga i Alegre

Gols: 30’ 1-0 Barberà, 32’ 1-1 Tania, 76’ 2-1 Puerta

Cerdanyola FC

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.