Presentación de las plantillas del At. Baleares.

Presentación de las plantillas del At. Baleares
Presentación de las plantillas del At. Baleares

Ahir dimecres abans de la disputa del XLI Trofeu Nicolau Brondo, es van presentar la totalitat de les plantilles i entrenadors de tot el futbol base de l’Atlètic Balears. Va ser una presentació molt innovadora. A les 19:02 començà la música a ressonar pels altaveus a peu de gespa, i amb diferents músiques molt ben elegides anaven sortint de diferents zones de l’estadi tots els nins amb els seus entrenadors vestits amb la roba d’entrenament del club. Uns sortien dels còrners i altres de les bocanes centrals, fins a arribar tots al centre on ompliren el cercle central.

Allà s’assegueren i reberen el fort aplaudiment de pares, mares i de tot el públic, que va omplir les grades de l’estadi balear. Els més de 2.500 espectadors presents no van deixar d’animar en tot moment i d’aplaudir. Posteriorment s’anaren cridant per megafonia tots els equips, un per un i es digué cada nom de cada jugador que formarà part del fútbol base de l’Atlètic Balears per rebre l’aplaudiment i l’ovació del públic. D’aquesta manera, s’anaren posicionant els prebenjamins futbol 8, els benjamins futbol 8 i futbol 7, els alevins A i B, els infantils A i B, els cadets A i B, els juvenils A, B i C. Una vegada que tot això passà, els 250 al.lots del futbol base, feren un gran i llarg passadís d’honor per rebre la primera plantilla de l’Atlètic Balears i un per un anaren botant al camp quan per megafonia es deien els seus noms: Linares, Edu, Joanbi, Matias, Navarro, Esteban, Azcona, Llistó, … fins la totalitat de la plantilla i cos tècnic.

Després es passà a fotografiar cada equip del futbol base amb els respectius entrenadors i delegats. Després es arribà el torn dels parlaments, on Peter xerrà per la parròquia nigeriana congregada a l’Estadi Balear, el capità Llistó que va fer emocionar a més d’un amb el seu sentiment balearico autèntic, després va ser el torn de Pere Mariano i finalment xerrà el president del club Fernando Crespí, que va fer un breu resum del que ha fet durant els 3 anys que fa que és al club, fixant com a una cosa molt important el creixement del futbol base i aconseguir tenir per aquesta temporada 250 al.lots al futbol base, indicant que és el futur del nostre club.

Lluc Martorell para Fútbol Balear

Fotos O. Riera y Pepsila

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.