Campaña de Socios del At. Baleares

Poster campaña de socios del At. Baleares. Pulsar sobre la imagen para ampliarla.
Poster campaña de socios del At. Baleares. Pulsar sobre la imagen para ampliarla.

Com sabeu, fa uns dies es va iniciar la campanya de socis amb la presentació de la mateixa. Des de 25 euros es poden fer socis qualsevol persona (adult, jubilat, ex-jugador, persona a l’atur, etc).

Es un preu indicat per diverses raons, però la bàsica és degut a la crisi que afecta a tota espanya i en especial a la societat illenca. I per aquest motiu i després del descens a tercera, volem que qualsevol persona que vulgui venir a veure fútbol a l’estadi balear ho pugui fer a un preu econòmic. Inclús si una persona només està interessada en venir a veue 5 partits li sortirà més a compte comprar el carnet que no pagar l’entrada (10 euros).

A més a més, amb el carnet d’abonat de 25 euros, es tendrà accés als partits del fútbol base de l’Atlètic Balears (enguany un total de 12 equips). Els carnets es poden passar a recullir per l’oficina de l’Estadi Balear, de dilluns a divendres de 18:00 a 21:00.

Per a més informació teniu els següents telèfons 971.277.553 o 609.169.759. Igualment, avui s’han repartit 5.000 fulletons informatius per les barriades de La Soledat i Son Gotleu; la passada setmana es repartiren 400 cartells a comerços de palma, i a finals d’aquesta setmana es repartiran més de 1.000 cartells més.

Amb tot això, el club i el seu president al capdavant, espera que els que eren socis la temporada passada puguin renovar el carnet i els que vengueren a algun partit de 2aB, s’enganxin a l’Atlètic Balears i com diu el nostre eslogan, «tornar a somiar». Entre tots hem d’aconseguir tornar a 2aB.

Trobareu més informació també a la nova plana web www.cdatleticobaleares.com

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.