L’entrenador del CF Reus s’ha mostrat disgustat per l’1-0 encaixat davant el Binissalem, tot i que confia en poder remuntar

Calderé en Binissalem durante el partido
Calderé en Binissalem durante el partido

Al tècnic del CF Reus, Ramon Maria Calderé, no li ha agradat gens l’1-0 encaixat pel seu equip davant el Binissalem, ja que confiava en marcar, com a mínim, un gol fora de casa. El preparador roig-i-negre creu que s’ha anat a pel partit i que s’ha defensat bé, encara que el gol ha arribat per una errada puntual. Tot i això, Calderé es mostra confiat de poder aixecar l’eliminatòria el proper diumenge a casa.

Quina valoració fas d’aquest 1-0?
No estic content amb el resultat, confiava en un empat. Podíem preveure el seu estil de joc i el tipus de camp on jugàvem, i jo estava convençut i confiant de poder marcar i ara estic decebut per no haver-ho fet, perquè era molt important.

Creus que hi ha hagut un excés de confiança?
Hem volgut fer uns canvis ofensius per intentar marcar i ens hem trobat que els que han marcat han estat ells. Ha estat un desencís. Hem tingut el partit controlat en tot moment i hem volgut anar a per ells amb l’entrada del Manolo, però justament ens han marcat. Tot i això, amb el poder ofensiu que tenia al terreny de joc, confiava en que acabaríem marcant. El resultat no m’agrada.

Realment s’ha notat tant la baixa de Yangüela?
La veritat és que el Molina ha estat sensacional i l’equip ha treballat molt bé defensivament. El partit ha estat fluix tècnicament, perquè era un terreny de joc molt pesat i ens pot haver condicionat el joc. A més, els jugadors sempre han d’estar al 100 per cent. També confio en el factor camp i que en teoria ens ha d’anar millor. Esperava un altre resultat. Ara és el que és i no el podem canviar. No vull excuses.

Creus que és factible remuntar dos gols a casa?
Si juguem al 100 per cent, sí. Hem de tenir la fortalesa suficient per poder marcar fora de casa, perquè estem en el play-off. Confio en el poder ofensiu de l’equip, que ens ajudi a passar eliminatòria.

REUS24.COM

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.