Laura, Agueda i Yoselín, tres noves cares per a l’equip de Zurbano

.

Laura Garrido (19), Agueda Pira (27) i Yoselin Mulato (26), s’han convertit en noves jugadores del CCE Sant Lluis de lliga femenina autonòmica per a anar completant la plantilla de cara a la nova temporada.

La primera d’elles, Laura Garrido arriba procedent de la UE Sami i ocupa la demarcació de portera. Formada en la pedrera de la UD Mahón, Laura serà una de les porteres que competirà per un lloc en l’onze titular. Amb la seva experiència en les últimes temporades en l’equip samista, s’incorpora per a continuar creixent en el nostre nou projecte.

El segon dels fitxatges és la mallorquina, Agueda Pira, lateral procedent del CF Sp. de Mahón on ha militat la última temporada. Amb passat futbolístic al At. Rafal (Mallorca), arriba a Ses Canaletes amb la il.lusió del nou projecte i sumar en aquesta nova temporada després de un any on va anar de menys a mes a Bintaufa.

Tanca, de moment, el capítol d’incorporacions, la també exsportinguista Yoselin Mulato. De nacionalitat colombiana, ocupa la posició de lateral o migcampista per banda dreta, i compta amb un bagatge de tres temporades en la categoria autonòmica amb el club de Bintaufa, després d’haver-se format en la seva Colòmbia natal.

Benvingudes les tres a Ses Canaletes!

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es