Irene Olives, experiència per a la base del CCE Sant Lluís

.

Irene Olives Vidal (33), s’incorpora a les files del CCE Sant Lluís, com a part de staff d’entrenadors de la secció de futbol de l’entitat, per fer-se càrrec d’un dels equips de la base, encara per definir, així com per reforçar l’organigrama blau amb els més petits, amb l’objectiu de treballar amb la formació dels joves esportistes, de cara a la temporada 2020-2021.

Irene Olives, formada en el seus inicias a Ses Canaletes, tant de jugadora com d’entrenadora, torna a Sant Lluís més d’una dècada desprès, procedent del CF Sp. de Mahón on ha realitzat un excel·lent labor durant la seva etapa en el club de Bintaufa.

Benvinguda de nou a Ses Canaletes!

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es