Crónica Juvenil Lliga Menorca: CCE Sant Lluis 3 – 1 UD Mahon

Carpe diem

Jornada 10, Sábado 25/01/2020 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
3 1
UD Mahon

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada-Previa

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Guillermo Garcia, Marc Florit, Sergi Pons, Joan Gili, Daniel MuÑoz, Josep Pons, Jaume Rotger, Jaume Mora, David Sanchez, Gabriel Morales y Joaquim Coloma.

Sustituciones: Alex Pons por Sergi Pons (min.11), Ignacio Martinez por David Sanchez (min.45), Ander Coll por Jaume Rotger (min.75), Andy Joel por Joaquim Coloma (min.82) y David (10′) por (min.)

UD Mahon: Xavier Vidal, Xavier Ferra, Marc Roqueta De La Rica, Ivan Camarena, Joel Enrique, Juan Romero, Ilias Houtch, Johanser Feliz, Xavier Fernandez, Giancarlo Tabares y Pau Crespo.

Sustituciones: Manuel Vilardell por Johanser Feliz (min.72), Borja Pons por Xavier Fernandez (min.75) y Diego Fernandez por Ivan Camarena (min.79)

Goles: 1-0 Joaquim Coloma (min 29), 2-0 Jaume Rotger (min 51), 3-0 Ignacio Martinez (min 68) y 3-1 Ilias Houtch (min 89)

Árbitro: Jonathan Hernandez Cerda.

Tarjetas: David Sanchez (amarilla, min 10), Marc Florit (amarilla, min 58) y Daniel MuÑoz (amarilla, min 79) para el CCE Sant Lluis. Joel Enrique (amarilla, min 3), Xavier Vidal (amarilla, min 23), Luis Alfonso (amarilla, min 35), Luis Alfonso (amarilla, min 36), Xavier Ferra (amarilla, min 66), Manuel Vilardell (amarilla, min 78), Giancarlo Tabares (amarilla, min 81) y Ivan Camarena (amarilla, min 85) para el UD Mahon.

Comentario:

Ja van 11 setmanes consecutives sense conèixer l’amarg sabor de la derrota, 8 victòries i tres empats, és el bagatge de l’equip juvenil que li permet seguir plenament ficat en la lluita per l’ascens, Carpe Diem, gaudeix el moment.

Si vostè busca un equip harmònic, amb uns xavals compromesos per la mateixa causa, amb uns jugadors que han deixat de banda els egos en benefici del col·lectiu, amb una fam que els permet continuar creixent, uns porters que indistintament qui jugui ho fan a un nivell altíssim, una línia defensiva que cada partit es mostra segura i contundent, uns enginyers en el centre del camp que gaudeixen i fan gaudir i uns davanters que mai falten a la seva cita amb el gol, tot això és el nostre equip juvenil. Un EQUIP que va traslladar el seu estat anímic a un camp que ahir presentava un aspecte de gran tarda en les graderies. El 3-1 davant la UD Mahón situa a l’equip de Moyano en rampa de llançament per al que queda de primera volta, 4 partits, i tota la segona volta per a continuar competint la lliga.

Partit tibant i intens, però respectant els codis del futbol. EL CCE Sant Lluís va sortir dominant el partit i amb la intenció de respondre a les expectatives. Va prendre el comandament de la pilota i arribava a l’àrea dels maonesos sense massa oposició. Un tir de Peñato al lateral de la xarxa i un altre molt col·locat de Coloma que aturar el meta Xavi van ser els primers avisos blaus. L’equip local es va ordenar en defensa i va cuidar que Romero, Crespo i Camarena no estigués prop de la pilota. En diverses ocasions, el conjunt unionista es va acostar a l’àrea de Guiem, majorment a pilota parada.

En una acció trenada en el minut 24 va acabar amb Coloma pels terra derrocat pel meta Xavi, pena màxima a favor dels locals. El mateix Coloma, va errar l’oportunitat, el porter li va llegir les intencions i va detenir la pena màxima, l’equip de Moyano tenia bones sensacions. En defensa responia amb disciplina i sempre hi havia un futbolista pressionant a un jugador maonès per a tallar i sortir ràpid a la contra. En el minut 29, ara sí, Coloma va enganxar un altre tret a l’interior d’àrea per a avançar als de Moyano (1-0, 29′). El punt va caure bé als locals però el seu rival, amb jugadors elèctrics de mig camp per a dalt, estava per a sortir a la contra i aprofitar els espais a l’esquena de la defensa lluisera.

En la segona part, l’equip va seguir sent superior a una UD Mahón que es va decidir a anar un poc més a l’atac, però sense molt de convenciment. En el minut 51, Jaume Rotger va posar el 2-0, després del seu clàssic tret des de fora de l’àrea en el qual el bot previ de la pilota va condemnar al meta Xavi. Els visitants van poder reduir distàncies amb el 2-0, però Gili va salvar sobre la línia de gol una rematada de Crespo que havia superat a Guiem. Mancant vint minuts, una rematada de Coloma que va salvar Xavi, va acabar amb el rebuig en les botes de Nacho que no va perdonar i va sentenciar el partit (3-0, 68′).

Els últims minuts de partit van pujar en duresa, «els piques» entre jugadors van florir, el resultat donava peu a això, no obstant no va passar a més. Ja amb el temps complert, Ilias va retallar distàncies (3-1, 90+2) i va maquillar el resultat final. Es va acabar la costa de gener, ara arriba la de febrer, que no és tan empinada com l’anterior però en la qual també cal pedalar per a continuar escalant. Carpe diem nois!

Redacción
CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es