Previa Juvenil Lliga Menorca 2019 (Lliga 2019), jornada 10

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
3ª posición, 20 puntos
3 - 1
UD Mahon UD Mahon
2ª posición, 23 puntos

Sábado 25/01/2020 - 18:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

.

El juvenil arriba a l’últim partit de la seva dura costa de gener en un estat emocional excepcional. Els pupils de José Angel Moyano acumulen deu partits consecutius sense conèixer la derrota, entre Copa i Lliga que li han servit per crear il·lusió encara que el treball està tot per fer. Aquest dissabte 8 rebran a Ses Canaletes la visita de la UD Mahón, rival directe en la baralla per l’ascens, a partir de les 18.00 hores i actual líder amb sis punts més que els nostres però amb dos partits més.

L’empat de la setmana passada enfront del Penya Ciutadella A (0-0) i la victòria en l’anterior davant el CD Menorca B (3-1) posiciona als lluissers en una situació molt de cara per a aconseguir l’objectiu d’arribar al final de la primera volta al tren de la part alta. Els blaus vénen de dos partits molt complicats davant dos rivals de la seva lliga i té davant si la seva tercera prova de nivell en aquesta costa de Gener.

La taula i el calendari segueixen sense donar un respir. L’equip unionista lidera la taula en solitari amb 23 punts, encara que sense haver tingut encara la jornada de descans i que a partir del partit del dissabte comença la seva costa de Gener amb partits davant CD Menorca B i Penya Ciutadella A immediatament. No serà un camí de roses. La cosa es complica en aquesta mena de partits i el competir de cara a cara davant qualsevol rival és l’objectiu dels de Moyano. Els lluisssers hauran de bregar aquesta setmana contra una altra plaga de malalts que porta ficada en el vestuari des de fa dues setmanes i els nostres ja el van acusar la setmana anterior en els entrenaments, amb moltes baixes, i en conseqüència en el partit de Son Marçal.

Tots dos equips cercaran arrabassar els tres punts al conjunt rival per a guanyar la primera batalla però no la guerra. Partit de màxima concentració a casa. Toca fer els deures. Qualsevol distracció inoportuna et pot costar car, i això bé ho sap l’equip que ha preparat aquest partit a consciència.

RD

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es