Crónica Juvenil Lliga Menorca 2019 (Lliga 2019): CCE Sant Lluis 2 – 1 CD Menorca “B”

Jornada 8, Sábado 11/01/2020 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
2 1
CD Menorca

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada-Previa

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Guillermo Garcia, Alex Pons, Marc Florit, Raul Pons, Joan Gili, Josep Pons, Jaume Rotger, Jaume Mora, Gabriel Morales, David Sanchez y Joaquim Coloma.

Sustituciones: Ruben Rasero por Raul Pons (min.56) y Ander Coll por David Sanchez (min.82)

CD Menorca “B”: Alejandro Fuentes, Jordi Florit, Marc Vidal, Alex Sintes, Alex Dominguez, Marc Cardona, Lluc Sans, Denilson Arteagua, Pau Riera, Alex Gutierrez y Angel Gonzalez.

Sustituciones: Lluis Ameller por Denilson Arteagua (min.62), Alex Villalonga por Angel Gonzalez (min.75), Raniel Augusto Dos Santos Silva por Marc Vidal (min.75), Joan Pons por Pau Riera (min.76) y Jordi (48′) por (min.)

Goles: 0-1 Pau Riera (min 4), 1-1 Jaume Mora (min 16) y 2-1 David Sanchez (min 76)

Árbitro: Juan Pons Coll.

Tarjetas: David Sanchez (amarilla, min 10), Raul Pons (amarilla, min 47), Alex Pons (amarilla, min 88) y Marc Florit (amarilla, min 88) para el CCE Sant Lluis. Jordi Florit (amarilla, min 48), Joan Pons (amarilla, min 85) y Alex Villalonga (amarilla, min 89) para el CD Menorca “B”.

Comentario:

Gran arrencada del juvenil a la competició en aquest 2020 derrotant al CD Menorca B (2-1) que acudia com a líder a Ses Canaletes en un partit on els de Jose Angel Moyano van tenir sacrifici, constància i capacitat de sofriment per a acabar deixant els tres punts en el seu caseller i començar amb bon peu aquesta costa de gener amb tres partits d’alt voltatge.

El CD Menorca B va sortir enxufat a la cita, exercint la seva condició de líder davant un Sant Lluís que va anar de menys a més i que a partir del minut 25 del primer temps pren lleugerament el control del partit.  Malament començava el partit per als locals que en el minut quatre va veure com una indecisió en defensa deixava la pilota idònia per a Pau Riera que va aconseguir batre a Guiem (0-1, 4′). El gol va deixar amb lleugers dubtes als locals que van començar tenallats i no arribant a tenir continuïtat amb l’esfèric a favor. A partir del minut 10 una mica de millora van tenir els locals no obstant això, els faltava aquest últim encert en la passada i tenir molta més contundència en defensa. Just quan el rellotge marcava el primer quart d’hora de partit, una jugada de Jaume Mora en interior d’àrea va acabar en fort tret en el qual el meta Fuentes poc va poder fer (1-1, 15′). A partir d’aquest instant alguna cosa va canviar al cap dels jugadors locals, ja que aquesta sensació de portar un pes al damunt desapareixia i canviar radicalment a partir del gol. Un tret de David Sanchez en el minut 25 va fer que Fuentes hagués de treballar a fons, gran parada del meta visitant que va ser un dels millors blaugranes. A poc a poc el control era lluisser, no obstant això a la contra els visitants van poder fer molt de mal.

En l’arrencada de la segona part, el CD Menorca B va recuperar el control del partit, de nou els nostres van sortir una mica temorosos, poc els va durar. Els de Moyano van tornar a demostrar ser un equip ordenat, que va voler la pilota i que amb la partida igualada i la importància del partit no va dubtar a fer un pas al capdavant per a anar pel triomf. A partir del minut 55, els nostres van recuperar la imatge de partits anteriors, equip batallador i intens que amb el pas dels minuts va anar arribant amb més claredat a la meta de Fuentes. Un tret de Jaume Rotger des de fora de l’àrea va fer treballar al meta mahonés. Un servei de cantonada amb un petit embolic en interior d’àrea va acabar per refoçar-ho la defensa dels de Víctor Finestres. Ja en el minut 76, una pilota en profunditat per a David Sanchez va acabar amb aquest, en un mà a mà amb Fuentes, que malgrat desviar la rematada amb el seu peu dret, no va poder evitar que el rebutg quedès de nou als peus de David, que a la segona aconseguia posar als de Moyano per davant (2-1, 76′).

En veure’s per darrere, el CD Menorca B va començar a apretar, malgrat ser conscient que a la contra podien sentenciar els locals. Aquest cerca de l’empat no va trobar premi i malgrat intentar-lo l’esforç va acabar en res. Els tres punts, molt importants tant en la classificació com en el moral, van anar per als de Ses Canaletes, que aconsegueixen els primers tres punts en aquesta mini lliga de tres partits davant els seus rivals directes (CD Menorca B, Penya Ciutadella A i UD Mahón).

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es