Crónica Preferente: CD Menorca 0 – 2 CCE Sant Lluis

Aquesta vegada sí !!

Jornada 3, Domingo 15/12/2019 - 12:00 h
CD Menorca
0 2
CCE Sant Lluis

Campo: Estadi Mahonés-Maó
Ver jornada

.

Alineaciones:

CD Menorca: Andres Ponseti, Andreu Ameller, Maykol Giraldez, Aleix EnseÑat, Guzman Tiscornia, Cristofol Marti Olives, Juan Daniel Urbina, Martin Macarro, Omar Cano, Bryan Puentes y Xavier Venturini.

Sustituciones: Ismael Segui por Guzman Tiscornia (min.46), Marc Fuster por (min.46), Isaac Pons por Maykol Giraldez (min.75), Pau Riera por Xavier Venturini (min.75) y Jorge Luis por Omar Cano (min.85)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Bruno Emendatori, Ivan Pons, Jordi EnseÑat, Alejandro Bolopo, Alejandro Fernandez, Carlos Stainer, Angel MuÑoz, Victor Mamajon, Juan Pons y Antoni Vinent.

Sustituciones: Basilio Enrich por Juan Pons (min.46), Juan Sola por Victor Mamajon (min.66) y Carlos Segui por Carlos Stainer (min.81)

Goles: 0-1 Antoni Vinent (min 25) y 0-2 Angel MuÑoz (min 32)

Árbitro: Juan Pons Coll. asistido por Adrian Guerrero Espildora y Antonio Gomez Guerrero.

Tarjetas: Xavier Venturini (amarilla, min 26), Marc Fuster (amarilla, min 47), Andreu Ameller (amarilla, min 79) y Jorge Luis (amarilla, min 88) para el CD Menorca. Bruno Emendatori (amarilla, min 68) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Primera victòria de la temporada que retorna als de Víctor Pérez els que en les últimes jornades li estava llevant, la satisfacció de recollir el premi dels tres punts després d’una bona feina realitzada. I ho van fer els nostres després de superar al CD Menorca al Estadi Mahonés per 0-2. Un gol de penal de Toni Vinent i un bona definició de Peñato que va superar a Adriá en la primera meitat, va permetre a l’equip lluisser anotar-se la primera victòria del curs en la Lliga Regional. En un partit igualat i en el qual va haver de posar-se el «mono» de treball en els últims minuts de partit davant l’embranzida de l’els de Sergi Bagur, que va intentar retallar distàncies fins a l’últim moment.

Després de la derrota davant el CD Alaior de fa vuit dies, l’equip lluisser va apostar per jugar amb dos davanters en l’atac i situar a Alejandro com a migcampista per davant de la saga. L’equip va mantenir la seva porteria a zero, la qual cosa li va permetre arribar amb molta facilitat a la meta rival. Un carrusel d’ocasions a favor en el primer temps donava senyals que els nostres alguna cosa feien bé. Una pena màxima errada per Peñato en el minut vuit va ser la primera clara d’aquestes oportunitats, dos minuts després, va disparar Joan Pons alt amb tot a favor.

L’equip blau va començar millor que el seu rival. Els primers quaranta cinc minuts van ser clarament dominats per l’equip de Víctor Pérez i a raó d’ells van arribar els dos gols, el de Toni Vinent (0-1, 25′) des dels onze metres, no sense suspens, i el de Peñato (0-2, 32′) després d’una passada a l’esquena dels centrals que va deixar al davanter lluisser en posició de batre per baix a Adria.

Per part seva, el CD Menorca, no estava demostrant ser el rival segur i amb claredat ofensiva que va vèncer en la primera jornada al Penya Ciutadella. Els blaugranes van tenir dificultats per a jugar la pilota i es van veure obligats a jugar en llarg i buscar les diagonals a la recerca de Bryan i Omar.

Després de la represa, el CD Menorca va moure la seva banqueta i va fer un pas endavant sense arribar a traslladar això amb perill davant la meta de Llorenç. Les úniques situacions que teníen, centres a l’interior de l’àrea en les quals Llorenç, molt segur des de fa diverses jornades en aquest aspecte, es quedava en propietat l’esfèric per a muntar el contraatac dels seus. Adria, meta local, va intervenir de manera meritòria en un parell d’ocasions salvant una sagnia defensiva que aprofitaven els de Pérez. Peñato va tenir el 0-3 i poc més tard va ser PStan el que va disposar de la mateixa oportunitat.

Ni els uns ni els altres van encertar amb la porteria rival en la segona part i encara que el quadre lluisser va gaudir d’una bona ocasió en l’últim sospir en les botes d’Ivan, els tres punts, aquesta vegada sí, van viatjar fins a Ses Canaletes que va sumar de tres per primera vegada en aquest campionat de lliga.

Redacción
CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es