Crónica Preferente: UD Mahon 0 – 0 CCE Sant Lluis

Jornada 9, Sábado 02/11/2019 - 16:30 h
UD Mahon
0 0
CCE Sant Lluis

Campo: San Carlos-Maó
Ver jornada

.

Alineaciones:

UD Mahon: Telmo De Oliveira, Zakary Gelabert, Sergio Riudavets, Daniel David Marques, David Mas, Joan Coll, Marc Rovellada, Miguel Angel Martinez, Juan Francisco Egea, Marouan Bettache El y Derek Sierra.

Sustituciones: Javier Lacueva por Marc Rovellada (min.46), Aitor Dominguez por (min.61), Yassin Achkoukar por (min.75) y Sergio (31′) por (min.)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Angel MuÑoz, Alejandro Fernandez, Bruno Emendatori, Juan Pons, Alex Jaume, Pablo Aguado y Jordi EnseÑat.

Sustituciones: Ronismar AnunciaÇao por Antoni Vinent (min.56), Carlos Stainer por Juan Pons (min.67), Alejandro Bolopo por Bruno Emendatori (min.72) y Basilio Enrich por Angel MuÑoz (min.85)

Árbitro: Diego Saurina Llabres. asistido por Oscar Alfredo Benejam Suarez y Jose Luis Caules Saurina.

Tarjetas: Sergio Riudavets (amarilla, min 31), Aitor Dominguez (amarilla, min 32) y Derek Sierra (amarilla, min 39) para el UD Mahon. Juan Pons (amarilla, min 37), Alejandro Fernandez (amarilla, min 63), Alejandro Fernandez (amarilla, min 66), Javier Zurbano (amarilla, min 73) y Pablo Aguado (amarilla, min 80) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

El primer equip no va passar de l’empat (0-0) davant la UD Mahó aquest dissabte en la jornada 9a de la Copa Regional grup 2, celebrada en San Carlos, sense encert davant un rival que a penes va inquietar la meta defensada per Llorenç, però que li va servir per a tancar la mala dinàmica de resultats. Els de Juan Romero tenien a tir un cap de setmana rodó en cas de victòria, donat l’enfrontament directe de dos dels seus rivals per les semifinals que s’enfrontaven entre ells.

El primer acte va acabar sent més obert del que apuntava el monòleg local de 20 minutos. El CCE Sant Lluís va cedir la iniciativa de la pilota al seu rival però va aconseguir contenir els seus intents de envestida sense perill en la seva pròpia àrea. L’ocasió més clara dels primers quaranta-cinc minuts va ser per als visitants, amb un tret de Zurbano a la creueta de la meta defensada per Telmo. Ho va passar malament l’equip local durant bona part del primer temps, no obstant això, els de Víctor Pérez no van poder posar-se per davant i sembrar dubtes en el seu rival.

L’amenaça local venia en les jugades elaborades però els de Pérez tenien estudiat al seu rival i li van concedir poc espai per a maniobrar a plaer. Perdonava el Sant Lluís mentre deixava certa llibertat a un equip local capaç d’arribar amb molt poc, com un servei de porteria i una rematada de Mas prop del descans.

Els de Ses Canaletes van aprofitar el descans i van tornar amb piles per a repetir l’inici intens i en camp rival, però aquesta vegada el conjunt de San Carlos va agafar més la maneta del partit amb l’expulsió d’Alejandro, per doble groga, en el 66. L’atac posicional li va costar més a la UD Mahón que en el partit d’anada, encara que no es va haver de preocupar de defensar malgrat alguna contra dels lluissers. L’estar amb un menys sobre el camp va ficar als nostres una mica més enrere.

El final va ser un intercanvi d’arribades. La lesió d’Iván amb el temps complert va deixar al CCE amb 9 jugadors, però heroicament va aconseguir treure un punt de San Carlos, merescut, i que permet respirar i veure que la millora de jornades enrere es va plasmar en aquest ocasió en el caseller de punts.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es