Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 0 – 3 UD Mahon

Pròxim objectiu, recuperar l’autoestima

Jornada 4, Sábado 28/09/2019 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
0 3
UD Mahon

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

.

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Ivan Pons, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Angel MuÑoz, Juan Orfila, Alex Jaume Pons, Jose Angel Moyano, Jordi EnseÑat, Alejandro Bolopo y Juan Pons.

Sustituciones: Alejandro Fernandez por Ivan Pons (min.54), Victor Mamajon por Angel MuÑoz (min.54), Juan Sola por Juan Pons (min.64), Carlos Stainer por Antoni Vinent (min.70) y Ivan (30′) por (min.)

UD Mahon: Marc Antoni, Zakary Gelabert, Sergio Riudavets, Daniel David, Yassin Achkoukar, Joan Coll, Javier Lacueva, Miguel Angel, Manuel Calero, Victor Manuel y Marouan Bettache.

Sustituciones: Derek Sierra por Manuel Calero (min.58), Sergio Anglada por Joan Coll (min.63), Jefferson Echeverri por Javier Lacueva (min.70), Marc Rovellada por Miguel Angel (min.78) y Marc Antoni (4′) Llompart Segura por (min.)

Goles: 0-1 Zakary Gelabert (min 12), 0-2 Javier Lacueva (min 20) y 0-3 Javier Lacueva (min 28)

Árbitro: Cristobal David Pons Sintes. asistido por Julio Garcia Herreros y Arun Robert Carmona Morris.

Tarjetas: Ivan Pons (amarilla, min 30), Jose Angel (amarilla, min 44) y Alejandro Fernandez (amarilla, min 86) para el CCE Sant Lluis. Marc Antoni (amarilla, min 4), Victor Manuel (amarilla, min 48) y Sergio Anglada (amarilla, min 76) para el UD Mahon.

Comentario:

Victòria clara i justa de la UD Mahón en un primer període letal i en el qual va tombar a un CCE Sant Lluís que no va aprofitar uns primers deu minuts en les quals arribar amb claredat a la meta visitant però que la falta d’encert el privà que el partit prengués un altre rumb. L’esquadra de San Carlos s’adapta a partir d’aquest moment al que demanava el partit i va exhibir una verticalitat i un dinamisme que no van poder frenar els lluissers. Va marcar tres gols l’equip de Juan Romero en un obrir i un tancar d’ulls, i deixà el partit sentenciat, no obstant això, els de Víctor Pérez no van perdre la cara al partit i van continuar competint davant un altre dels rivals durs del seu grup de copa. Aquesta capacitat de definició va acabar amb la fogositat de l’equip local, una rematada de Moyano, un altre de Joan Orfila, invalidada per fora de joc i una falta de Zurbano, van ser els primers tres avisos locals. La derrota a Mercadal, amb uns molt bons primers quaranta-cinc minuts, va servir perquè l’equip local sortís amb confiança. El tècnic lluisser li va donar els galons de la titularitat a Oscar Pons, Joan Orfila i Bolopo, que van ser les tres variants en l’onze amb diferència de la trobada de Sant Martí.

En aquest joc d’anades i vingudes dels primers minuts, va acabar sortint vencedor l’equip de Juan Romero. Un centre des del costat esquerre en el qual el local Ivan i el visitant Calero van disputar la pilota alta, acabar per quedar mort en el segon pal per a l’arribada de Zak, que de fort tret va batre a Oscar (12′). Els de Maó van marcar el primer gol del partit quan els lluissers es trobaven bé sobre el camp, i van acusar aquest primer tant.

Poc després, una perduda en el centre del camp dels locals, l’aprofitaran els visitants per a llançar un ràpid contraatac, en el qual Lacueva batia, després de superar la sortida a la desesperada d’Oscar, al porter local (19′). En un obrir i tancar d’ulls el partit es posava molt costa amunt per als de Pérez, que van voler recuperar-se de les dues estocades, fent un pas al capdavant. En un servei de cantonada als 28 minuts botat per Migue Martínez, una mala sortida d’Oscar va deixar la pilota en safata a Lacueva, que en el segon pal anotava el tercer per als visitants, segon en el seu compte particular. Càstig excessiu segons sembla en els primers trenta minuts, davant equips d’aquest calibre, els errors es paguen cars.

El pas per la caseta va portar amb si a un Sant Lluís voluntariós però alhora temorós, el seu rival estava sent massa letal per als seus interessos. Els canvis introduïts pel cos tècnic lluisser, donava un altre ritme al partit, no obstant això, els locals no aconseguien reduir distàncies. Amb el partit trencat, els de Romero van desaprofitar un pena màxima que va detenir Oscar, i els de Pérez van reclamar un penal clar, que el col·legiat no va considerar, per unes clares mans a l’interior de l’àrea.

Els minuts van passar i el marcador no es va moure, per la qual cosa el 0-3 situa als lluisser cuers del seu grup amb encara el seu caseller a zero. La nota positiva és que aquest grup de jugadors té molt de marge de millora i compromís, mancada plasmar-ho amb tres punts per a recuperar l’autoestima.

 

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es