Primer entrenament del nou curs

.

La temporada del Juvenil ha donat el tret de sortida amb el primer entrenament del curs, realitzat ahir a matarda al Anexe del Municipal de Ses Canaletes. Els jugadors que pugen del planter lluisser, les noves incorporacions i el cos tècnic encapçalat per JA Moyano, Tito Roig i Cisco García han començat a treballar plegats per primera vegada.

Seguint la tradició dels darrers anys, l’equip disputarà el tradicional partit de festes de santlluïsset davant el CF Sp. de Mahón, el proper 28 d’Agost, previsiblement fora de Ses Canaletes que encara es troba amb obres.

Amb les vistes posades a l’inici de Copa, la segona setmana de setembre, es temps per ultimar la preparació física, fomentar la cohesió del grup i agafar rodatge amb la disputa d’alguns partits amistosos.

Fotos de Carla Serrano Segui.
CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es