Comunicado del CCE Sant Lluís

.

Atesa l’actual conjuntura social, econòmica i política; ateses les necessitats i mancances detectades i valorades que s’haurien de solucionar a curt, mig i llarg termini i atesa la voluntat manifestada per tots els integrants d’aquesta junta directiva en les reunions fetes ex professo en les darreres setmanes:

Rosendo Pons Conforto, president del Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís, en nom propi i de tots els membres de la junta directiva actual de l’entitat, vol fer pública la intenció del CCE Sant Lluís de concórrer a les eleccions municipals del dia 26 de maig com a agrupació d’electors.

La decisió presa es fruit del consens i de la inquietud d’aquesta junta directiva de posar al servei del nostre poble l’experiència en la gestió del Centre Cultural i Esportiu Sant Lluísacumulada en els darrers vuit anys.

La legislació electoral espanyola, a través de la fórmula “agrupació d’electors”, ens permet associar-nos temporalment amb l’única finalitat de presentar una candidatura a les eleccions esmentades.

Tanmateix, la junta directiva actual no validarà ni tirarà endavant aquesta candidatura sense l’aprovació per unanimitat dels socis del CCE Sant Lluís.

Per aquest motiu, el CCE Sant Lluís convoca a tots els socis de l’entitat, amb caràcter d’urgència, a l’assemblea extraordinària que es celebrarà el dia 5 d’abril a la sala d’actes de la nostra seu social (La Bolla), a les 20 hores en primera convocatòria i a les 20:30 hores en segona convocatòria.

L’únic punt de l’ordre del dia a tractar, debatre i aprovar serà la presentació de la candidatura del CCE Sant Lluís a les eleccions municipals del dia 26 de maig com a agrupació d’electors.

El punt únic es sotmetrà a votació, no sense abans exposar als associats les línies mestres d’aquesta candidatura, donar a conèixer la incorporació a la nostra llista de figures destacades en la història del CCE Sant Lluís des de la seva fundació el 1971 i atendre els precs i preguntes dels assistents.

Som un grup heterogeni, divers i plural, al qual ens uneix la identitat amb el poble de Sant Lluís, el nostre poble, i amb el Centre Cultural i Esportiu.

Sant Lluís ens necessita units des de la diversitat, la discrepància i els acords.

Ja no és temps d’idees, si no d’accions.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.