Previa Preferente: CE Alaior – CCE Sant Lluis

Segon intent

.

El primer equip inicia el diumenge (Los Pinos, 16.30 hores) davant el CE Alaior la segona jornada de la Lliga Regional davant un rival complicat, actual líder de la competició després de la primera jornada i un dels quatre equips semifinalista de la Copa.

Amb la recent arribada a la banqueta lluisser del tècnic José Luis Bahamonde, l’equip de Ses Canaletes va demostrar dissabte passat davant el CD Migjorn (1-2) que pot i ha de competir tots i cadascun de les trobades independentment del rival que tingui davant. Amb una igualtat màxima en tots els partits de la categoria, els blues visiten a un rival amb el qual tenen un “compte pendent” de la primera jornada de Copa. En aquesta trobada, una pena màxima transformada per Gerard Fuguet gairebé sobre el descompte, va deixar els tres punts a Los Pinos. Per aquestes dates, l’equip va merèixer una mica més en aquest partit, no obstant això es va tornar de va buidar del feu blanquinegre.

La plantilla, que espera recuperar a jugadors en relació a la seva última trobada de lliga, fins amb 10 baixes es van presentar els nostres, a entrenat tota la setmana amb les mires posades a la trobada més immediata i seguir preparant nous mecanismes, amb la batuta del nou tècnic lluisser. El repartiment de rols, noves situacions de joc tant en defensa com en atac, són els punts principals amb els quals treballa el nou responsable de l’equip, procés que ha d’escometre a marxes forçades per no quedar-se enrere en la lluita per les primeres places de la classificació.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.