Crónica Copa Preferente Juvenil Menorca (Copa Preferente Juvenil Menorca): Penya Ciutadella Esportiva “B” 0 – 8 CCE Sant Lluis

Àmplia i còmoda victòria

Jornada 8, Domingo 11/11/2018 - 16:00 h
Penya Ciutadella Esportiva
0 8
CCE Sant Lluis

Campo: Sant Antoni - Ciutadella
Ver jornada-Previa

.

Alineaciones:

Penya Ciutadella Esportiva “B”: Albert Arguimbau, Adria Pons, Antoni Bosch, Ivan Moll, Joan Alléss, Francesc De Borja Taltavull Llorens, Lenin Alexander Carrera, Juan Vidal, Klever Javier Moreira, Lluis Didac Torres y Andreu Mesquida.

Sustituciones: Mikel Leonardo por Juan Vidal (min.51), Juan Luis por Albert Arguimbau (min.55), Albert Triay por Adria Pons (min.55), Ramon Hernandez por (min.56) y Roman Pons por Ivan Moll (min.56)

CCE Sant Lluis: Antonio Manuel, Sergio Najera, Josep Mascaro, Sergi Pons, Oliver Pons, Daniel Muñoz, Alejandro Coll, Abel Gonzalez, Daniel Poveda, Pablo Rodriguez y Santiago Orfila.

Sustituciones: Jaume Rotger por Oliver Pons (min.53), Josep Pons por Abel Gonzalez (min.61), Joan Sintes por Daniel Poveda (min.61), Joan Gili por Santiago Orfila (min.73) y Raul Pons por Daniel MuÑoz (min.73)

Goles: 0-1 Daniel Muñoz (min 2), 0-2 Sergio Najera (min 15), 0-3 Daniel Muñoz (min 36), 0-4 Daniel Muñoz (min 48), 0-5 Daniel Muñoz (min 53), 0-6 Josep Pons (min 73), 0-7 Joan Sintes (min 76) y 0-8 Joan Gili (min 89)

Árbitro: Cristobal David Pons Sintes.

Tarjetas: Ivan Moll (amarilla, min 44) y Francesc De Borja Taltavull Llorens (amarilla, min 66) para el Penya Ciutadella Esportiva “B”.

Comentario:

Tres punts ben merescuts els obtinguts per l’equip juvenil després de la seva visita al Penya Ciutadella B (0-8) en la qual era la penúltima jornada de copa. Coneixedors dels resultats dels altres partits de la jornada, l’equip blue va sortir al camp amb l’única intenció de sumar els tres punts davant un rival incòmode. Amb alguns canvis en l’onze titular per part del tècnic basc, la intenció de donar minuts a jugadors menys habituals perquè aportessin el plus d’il·lusió i exigència que demanava el partit per no entrar en una relaxació gens positiva pels de Ses Canaletes.

El CCE va sentenciar el partit gràcies a una magnífica primera part, durant la qual va aconseguir un parcial de 0-3 pràcticament definitiu. Aquesta era la intensitat amb la qual havien de sortir els de Moyano, a poc a poc i a mesura que anaven caient els gols en el primer temps, la superioritat visitant anava en augment a pesar que el seu rival anava millorant amb el pas dels minuts. La innocència ciutadellenca en defensa donava al trast amb el treball defensiu d’ordre i solidaritat dels de Marcos Vaquero, al descans (0-3).

El fet del resultat tan abultat del primer temps podria haver condicionat el ritme inicial del segon temps, però no va anar així; els nostres van sortir accelerats i creant joc en atac. Durant els primers minuts el Penya Ciutadella B va ser capaç de tenir l’esfèric i jugar-la amb cert criteri, a pesar que les millors ocasions queien de part dels blues. El 0-3 es va trencar ben ràpid, Peñato (0-4, 48′) posava més diferència que anava en augment amb el pas dels minuts (0-5, 53, Peñato; 0-6, 73′ Josep; 0-7, 76′, Joan Sintes; 0-8, 89′ Gili).

Aquesta victòria serveix perquè els blues mantinguin la bona ratxa de resultats (acaba la jornada en segona posició amb 16 punts) i continuï una setmana més en els llocs més alts de la classificació, sent a més un dels equips amb més bon balanç de gols a favor i en contra (+27) i dependrà d’ell mateix en l’última jornada.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es