Previa Copa Preferente Juvenil Menorca (Copa Preferente Juvenil Menorca): Penya Ciutadella Esportiva «B» – CCE Sant Lluis

Rival perillós

.

Arriba el tram decisiu de la competició de Copa Juvenil i per començar, el diumenge a les 16:00 hores  el conjunt de Moyano visita al Penya Ciutadella B, un rival perillós que l’any passat va ser la bèstia negra dels nostres que van caure derrotats en el dos partits de Lliga que fet i fet van ser definitius.

La trobada, que és jugarà en el Camp de Sant Antoni de Ciutadella, correspon a la 8ª jornada de la competició i en ella es vora ja de forma definitiva quines opcions i quins nombres han de fer els nostres per ser un dels quatre classificats per a semifinals.

Per dependre d’ells mateixos, els pupils del tècnic basc han de vèncer per afrontar l’última jornada amb el vent de cara. A poc a poc va buidant-se la infermeria blue, que fa pocs dates estava molt plena de lesionats.

Després de l’empat davant el CE Alaior la passada jornada, els de Ses Canaletes volen fer un pas de gegant en direcció a la següent ronda.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.