Previa Copa Regional Preferente Menorca (Copa Regional Preferente Menorca), jornada 7

CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
9ª posición, 1 puntos
2 - 1
Penya Ciutadella Esportiva Penya Ciutadella Esportiva
6ª posición, 6 puntos

Jueves 01/11/2018 - 18:00 h Campo: Municipal Sant LLuís

.

El primer equip rep aquest dissabte (18:00) en Ses Canaletes al Penya Ciutadella amb l’objectiu d’aconseguir la primera victòria de la temporada, després de sis jornades de Copa en les quals els blaus solament han sumat un empat i quatre derrotes a més de la jornada de descans del passat cap de setmana.

Malgrat la discreta arrencada de la campanya, amb només un punt sobre quinze possibles, l’evolució de l’equip des del primer partit i les altes en la plantilla de jugadors que no van iniciar el curs per motius laborals i/o personals, han donat motiu a aquesta millora que de moment no és visible en la classificació encara que conviden a l’optimisme, per aquest motiu els de Pere Vadell es mostren prudents però confiats a treure endavant els següents compromisos.

El cos tècnic i la pròpia plantilla estan convençuts que les coses acaberan sortint davant un rival de similars característiques però que a diferència dels nostres, arriben amb opcions de ficar-se en la fase semifinal de la competició.

Tocar fugir de lamentacions a l’hora de parlar de les baixes amb les quals haurà d’afrontar aquesta trobada i els anteriors ja que en tots els equips i durant la temporada es donen circumstàncies com les viscudes pels nostres.

En realitat, pel que fa a l’últim compromís davant la UD Mahón, Vadell podrà disposar de dos dels seus habituals, Orfila i Zurbano, que per compromisos personals no van poder estar a la disposició del tècnic per al partit de San Carlos. Igualment, el preparador lluisser continua sense poder convocar a Oscar Moreno i Jefferson, que segueixen en procés de recuperació de les seves respectives lesions.

Els de Lluis Simonet, arribaran al partit amb la idea de sumar els tres punts per arribar a les dues últimes jornades ficats de ple en la lluita per una de les quatre places que donen accés a la ronda eliminatòria pel títol.

RD

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es