Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 2 Penya Ciutadella Esportiva

Tres punts que volen de Ses Canaletes

Jornada 16, Sábado 28/04/2018 - 18:00 h
CCE Sant Lluis
1 2
Penya Ciutadella Esportiva

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

Derrota del Sant LLuis

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Carlos Stainer, Jose Manuel Herrera, Juan Sola, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Juan Orfila, Oscar Moreno, Nacho Mateo, David Morente y Angel Ricardo Melendez.

Sustituciones: Alvaro Rotger por Antoni Vinent (min.46), Basilio Enrich por (min.58), Javier Salvador por David Morente (min.65) y Carlos Segui por Carlos Stainer (min.76)

Penya Ciutadella Esportiva: David Camps, Eduard Stiven, Gabriel Moll, Francec Xavier, Edgar Llabres, Cristobal Bosch, Xavier Marques, Jose Luis, Macia Barcelo, Gabriel Medina y Miguel Enrich.

Sustituciones: Xavier Triay por Cristobal Bosch (min.60), Albert Pons por Edgar Llabres (min.60), Xavier Fedelich por Eduard Stiven (min.65) y David Florit por Miguel Enrich (min.83)

Goles: 0-1 Macia Barcelo (min 13), 1-1 Angel Ricardo (min 51) y 1-2 Jose Luis (min 70)

Árbitro: Juan Lorenzo Caules Pascual. asistido por Oscar Alfredo Benejam Suarez y Candido Lucero Sanchez.

Tarjetas: Javier Zurbano (amarilla, min 30), Oscar Moreno (amarilla, min 41), Jose Manuel (amarilla, min 57) y Oscar Pons (amarilla, min 69) para el CCE Sant Lluis. Macia Barcelo (amarilla, min 33) y Francec Xavier (amarilla, min 52) para el Penya Ciutadella Esportiva.

Comentario:

La primera plantilla va tancar al darrer partit de la temporada com a local amb una derrota enfront del Peña Ciutadella, amb el qual va caure (1-2) sobre el verd de Ses Canaletes. L’equip lluiser va tenir els tres punts a la mà durant tota la trobada, encara que durant la segona meitat va ser el quadre ciutadellenc el que es va distanciar en el marcador aprofitant la falta de definició dels blaus.

L’equip de Noval afrontava la trobada amb la intenció de tancar la temporada de la millor forma possible. No obstant això, els locals es van trobar amb un rival molt dur que es va avançar en el marcador gràcies a Maciá (13’) que aprofitar un embull a l’àrea local per avançar als seus. En el minut 33, els locals van desaprofitar una pena màxima, executada per Zurbano, al que David Camps va endevinar la intenció. Els locals van gaudir de clares ocasions en el primer temps, no obstant això al descans s’arriba amb l’avantatge momentani pels de Pere Vadell.

Durant els primers minuts del segon temps el conjunt local va buscar de nou l’empat, encara que no es van mostrar encertats de cara a porta. Angel, en el minut 51, va aprofitar una centre d’Oscar Moreno per superar a Camps i igualar el marcador. Amb una segona part frenètica, d’anades i vingudes, i amb tots dos equips buscant posar-se per davant, va ser Llonga en el minut 70 que, de pena màxima posava definitivament als visitants per davant i donava els tres punts als de Vadell.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es