Previa Preferente Juvenil Menorca, jornada 18

CE Alaior CE Alaior
5ª posición, 28 puntos
1 - 3
CCE Sant Lluis CCE Sant Lluis
3ª posición, 32 puntos

Domingo 15/04/2018 - 17:00 h Campo: los Pinos-Alaior

Reinventar-se i ser ambiciosos

.

Partit important el que es viurà aquest proper diumenge a Los Pinos (17.00 h.). L’equip juvenil visita al CE Alaior en una trobada d’alt voltatge per a la part alta de la classificació, tots dos equips aspiren a intentar aconseguir donar caça al líder, o en defecte d’això fer-se amb el subcampionat de lliga. Per a això, els de Moyano hauran de tornar a ser l’equip que van ser fa poques dates i recuperar la confiança i fluïdesa en el seu joc que li van permetre encadenar fins a sis victòries consecutives que el van alçar als llocs de privilegi. Després de l’empat, amb sabor a derrota, davant el CF Sporting de Maó en el partit clau, els lluissers van acusar el cop i van caure la setmana següent a Son Marçal, per deixar practicament en safata el títol al quadre maonès de la carretera de Sant Lluís. No obstant això, els nostres han de reinventar-se, ser ambiciosos i no baixar els braços, acumular punts per aconseguir la cota més alta possible i per a això han de vèncer aquest diumenge.

L’equip local de Felipe Gornés, és un altre dels equips que està fent una lliga gairebé perfecta, més si cap, en les últimes jornades, amb també sis victòries consecutives, però amb el handicap de caure en els dos últims partits davant Dosa CF i CF Sporting de Maó que els ha fet retrocedir en la taula i ocupar la quarta plaça a quatre punts dels nostres. Els albinegres són un equip totalment fiable com a local, cinc victòries, un empat i una derrota és el balanç en el seu feu dels de Gornés, una mostra més de la dificultat d’un partit en el qual tots dos es juguen una mica més que tres punts.

 

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es