Crónica Lliga Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 3 – 0 Penya Ciutadella Esportiva “B”

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Benjamin Vicente Fernandez, DamiÀ Vinent, Adria Torres, Pablo Rodriguez, Eric Victory, Raul Previ, Raul Quevedo, Adrian Fortuny y Francisco Javier Garcia.

Sustituciones: David Sanchez por Raul Quevedo (min.55), Joan Sintes por (min.71), Erik Gimenez por Eric Victory (min.75) y Oliver Pons por (min.81)

Penya Ciutadella Esportiva “B”: Albert Arguimbau, Marc Roman, David Pons, Sergi Moll, Joan Moll, Joan Ruz, Juan Vidal, Albert Muñoz, David Fedelich, Adam Florit y Tomas Monjo.

Sustituciones: Xavier Febrer por Tomas Monjo (min.17) y Rafel Taltavull por Joan Moll (min.24)

Goles: 1-0 Eric Victory (min 53), 2-0 Adrian Fortuny (min 61) y 3-0 Eric Victory (min 68)

Árbitro: Francisco Navarrete Quesada.

Comentario:

El conjunt juvenil es retroba amb la victòria a Ses Canaletes en la trobada corresponent a la 11a jornada de Lliga tot i que els blaus van patir a la primera part per doblegar el conjunt de Javier Ogazón que planta cara als locals que al final van poder tirar endavant un partit que va dominar durant gran part.

L?equip entrenat per Elias Noval iniciava la trobada amb les coses més clares davant un Penya Ciutadella B que mostrava dues cares ben diferents. Els primers minuts van ser d?anada i tornada, i els de Ses Canaletes realitzaven grans transicions tot i la inseguretat defensiva de la qual es va aprofitar el conjunt ciutadellenc. Eric i Fortu van tenir les millors ocasions en els primers quinze minuts. Per la seva banda, els de Ogazón portaven perill a la porteria local per mitjà de Fedelich, un dels millors de la trobada.

Segons avançava la primera part, els visitants es desinflaven i enllaçaven possessions més curtes. La defensa blava, cada vegada més segura, va aconseguir sentir-se còmoda amb la pilota als peus i els homes del centre del camp trobaven els buits necessaris per fer arribar la pilota a la línia d?atac. Un inspirat Raul va ser l?encarregat de portar el timó fins al descans. Des del minut 30, el CCE va mostrar una millor versió ofensiva i es va convertir en l?amo de la trobada. Només es va trobar a faltar l?encert habitual en els darrers metres per arribar a l?equador amb avantatge al marcador, un xut dur i sec de Adria Torres des de molt lluny i que acaba al travesser de la porteria defensada per Arguimbau, va ser l?ocasió més clara de els primers quaranta-cinc minuts, zero a zero i jugadors a vestidors.

La segona meitat no va poder començar millor per a un CCE que necessitava donar una alegria a la seva afició. Al minut 47 els blaus van avisar amb un xut llunyà de Fortu que a punt va estar de colar-se a la porteria, la següent jugada seria la definitiva. Al 53, Eric Victori va rebre una pilota entre línies per rematar i posar en avantatge als locals.

Els següents deu minuts seguirien la mateixa tònica. Els locals dominaven i intentaven aconsegueix el gol de la tranquil·litat. Un xut llunyà de Fortu, que aturar Arguimbau en dos temps posaria l?ui a la graderia. Al 61, Fortu posava el 2-0 al marcador després d?una rematada en el qual el porter visitant poc va poder fer.

Durant la setmana s?havia escoltat a Ses Canaletes això de la pressió alta i els jugadors van aconseguir plasmar la consigna sobre el terreny de joc. A punt va estar David d?aconseguir el 3-0 en el minut 62, però ensopegar a l?hora de rematar en una jugada individual. El cansament va començar a fer efecte en els jugadors de Javier Ogazón i en el minut 68 un nou gol d?Eric Victori va sentenciar el partit i deixa als ciutadellencs sense cap possibilitat de reacció.

El CCE es va retrobar amb la victòria per estrenar la segona volta com a local amb una victòria que li permet escalar fins a la setena plaça amb 13 punts. La propera visita al dificil Bintaufa, pot significar donar un cop sobre la taula davant d?un dels favorits al títol i que pot posar ?patas per amunt? la competició.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es