Crónica Lliga Preferente Juvenil Menorca: At Villacarlos “B” 2 – 0 CCE Sant Lluis

Jornada 10, Domingo 12/03/2017 - 17:00 h
At Villacarlos
2 0
CCE Sant Lluis

Campo: Municipal Es Castell
Ver jornada

jugada del partido

Alineaciones:

At Villacarlos “B”: Telmo De Oliveira, Nacho Fedelich, David Sanchez, Marcel Pons, Marc Sanchez, James Henry, Zakary Gelabert, Nil MasÓ, Jose Maria Gonzalez, Victor Mamajon y Alex Janer.

Sustituciones: Daniel Camacho por James Henry (min.65), Dimitar Radostinov por Victor Mamajon (min.72), Gaspar Linares por (min.79) y Lluis Pallicer por Nil MasÓ (min.81)

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Benjamin Vicente, DamiÀ Vinent, Adria Torres, Pablo Rodriguez, Joan Sintes, Raul Previ, Adrian Fortuny, Eric Victory y Francisco Javier.

Sustituciones: Daniel Muñoz por Joan Sintes (min.45), David Sanchez por Francisco Javier (min.61) y Raul Quevedo por Pablo Rodriguez (min.74)

Goles: 1-0 Zakary Gelabert (min 5) y 2-0 Gaspar Linares (min 89)

Árbitro: Francisco Pelaez Jimenez.

Tarjetas:Marcel Pons (amarilla, min 64) para el At Villacarlos “B”.

Comentario:

L’equip juvenil va patir una nova derrota en un partit complicat per a tots dos, donades les petites dimensions del Municipal d’Es Castell on les imprecisions en l’últim pase dels d’Elias Noval els allunya de l’opció de tornar-se amb els tres punts a Ses Canaletes.

La primera part va començar de la pitjor manera possible per als visitants, ja que el local Zak, aprofita un error dels nostres per batre el meta Llorenç als sis minuts de partit. Els visitants, acostumats a les ultimes dates a jugar amb el marcador en contra, no van defallir en l’intent de tornar al camí del triomf perduda en les ultimes dates.

Amb la velocitat de Fortu a la punta d’atac, les bandes anaven a ser determinants en una trobada on els locals van tenir la maneta del partit durant el primer acte però no van saber aprofitar-ho. Va poder marcar Joan Sintes als pocs minuts, però, el seu xut va marxar creuat prop del pal de la meta defensada per Telmo. El centre del camp local, anaven guanyant terreny als Damia, Raul i companyia que a la contra portaven perill. Amb l’avantatge mínima per als de Mamajón, els dos equips van marxar a vestidors per agafar forces.

Peñato entra en el descans en substitució de Joan Sintes per buscar algu mes de profunditat per banda dreta, el jove jugador lluisser, havia de ser un punyal per aquesta banda, acompanyant a Ivan, tant en tasques defensives com ofensives. Durant tot el segon temps, els de Noval seguien picant pedra per trobar l’empat, que amb el pas dels minuts anaven mereixent però no trobant. Un parell d’arrencades amb perill, de Fortu, que no acaba d’aprofitar la seva velocitat van acabar a les mans de Telmo que es va mostrar molt segur durant tot el partit.

A baló parat van voler colpejar els visitants, però unes vegades la defensa i un altre el porter local evitaven qualsevol opció de rematada. En el 80, la va tenir Damia, però no va poder caçar un baló ras cedit pel seu company Raul quan es quedava sol davant la porteria contrària. Al final, tanta insistència visitant acaba de mala manera, el local Linares,  lluïta un esfèric dividit que a trompicons acaba en el fons de la xarxa de la meta de Llorenç, la trobada quedava sentenciada amb el rellotge marcant el minut 90.

Al final, bona actitud de l’equip Juvenil, en un partit en què el poc encert i la definició del conjunt local, van ser la nota desequilibrant.

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es