Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 2 – 1 At Ciutadella

Jornada 2, Sábado 19/12/2015 - 19:00 h
CCE Sant Lluis
2 1
At Ciutadella

Campo: Municipal Sant LLuís
Ver jornada

Imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Cristian Triay, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Jose Manuel Herrera, Juan Sola, Isael Andres Martinez, Isaias Pons, Jose Luis Soret, Zouhir Essounani, Carlos Stainer y Dario Victory.

Sustituciones: Julian Garcia por Dario Victory (min.58), Javier Salvador por (min.65), Rafael Moreno por Zouhir Essounani (min.78) y Alejandro Carrasco por Carlos Segui (min.89)

At Ciutadella: Gabriel Moll, Sergi Carreras, Jaime Marti, Ruben Camps, Lluis Coll, Xavier Fuster, Edgar Llabres, Ignacio Pons, Salvador Abellaneda, Juan Villalonga y Miguel Amengual.

Sustituciones: Marcos Rodriguez por Edgar Llabres (min.35), Bartolome Marques por Xavier Fuster (min.58) y Adria Capo por Sergi Carreras (min.65)

Goles: 0-1 Salvador Abellaneda (min 10), 1-1 Jose Manuel (min 36) y 2-1 Carlos Stainer (min 77)

Árbitro: Juan Lorenzo Caules Pascual. asistido por Nil Torras Cubas y Julio Garcia Herreros.

Tarjetas: Jose Luis (amarilla, min 41), Jose Luis (amarilla, min 56), Alvaro Rotger (roja, min 60) y Julian Garcia (amarilla, min 89) para el CCE Sant Lluis. Jaime Marti (amarilla, min 53), Salvador Abellaneda (amarilla, min 60) y Marcos Rodriguez (roja, min 88) para el At Ciutadella.

Comentario:

Quan abans d’iniciar-se el partit un equip es troba amb set baixes a les seves files, si a això li afegeixes que el teu rival s’adelanta en el marcador al minut set ia més li afegeixes que en dos minuts, 55 i 57 et quedes amb dos homes menys i tot i aixi et trobes en el 93 amb una pena màxima en contra, el normal, per al qual no vegi la trobada és que aquest equip acabi perdent, però, quan aquest equip tot i tenir-ho tot en contra té gana, fe, personalitat i punt d’honor, tota la resta es minimitza.

Aquest va ser la trobada que es va trobar l’equip de Moyano en la segona jornada de Lliga, primera per a ells, davant el lider, el Atletic Ciutadella de Berto Moll. En un final d’infart, amb nervis, passió, jugades polèmiques, els lluissers van acabar traient el partit endavant i sumar els tres punts en el seu primer partit després del descans de la primera jornada.

Mal començaven les coses per als locals que van entrar freds, cosa que van aprofitar els vermells per avançar-se al marcador en la seva primera oportunitat. Mal refús de la defensa local que acaba deixant el esfèric en les botes de Salva, que amb sang freda supera Cristian amb el seu xut. 0-1 i set minuts en el comptador lluminós, malament comencem.

No obstant això, el tant, va afavorir més als blaus que al seu rival, pujant un punt el nivell d’intensitat per equiparar-lo al del seu oponent. Minut 17 i els locals trepitgen àrea contrària amb seriós perill, passada a l’esquena dels centrals de Dario per Zou i la seva rematada el treu Coll amb el porter ja superat. No acabaria aqui la reacció blava, dos minuts després internada de Pepe per banda dreta, el seu centre el rebutja la defensa deixant el baló per Zou que de tret dur i ras obliga a Biel a lluir-se, alguna cosa havia canviat. El setge local deixava als de Moll sense possibilitat d’arribar a les rodalies de l’àrea lluissera, eren els millors moments dels de Moyano que estaven cercant l’empat amb afany.

A la mitja hora de joc, un xut des de la cantonada de l’àrea gran de Stan es marxa lleugerament sobre el travesser, el tant estava cada vegada més a prop, faltava culminar. Ara si, al minut 32, un córner botat per Isaias i rematat per Sola de cap cap fa intervenir a Biel que treu una mà d’escàndol per aturar la rematada, el baló queda mort en interior d’area petita i Manu amb tot, empeny el baló amb la testa al fons de la xarxa, empat a un buscat i merescut.

Després del gol, la trobada entro en una altra fase, el control per part dels de Moyano i la paciència per arribar a àrea contrària es barrejava amb un parell d’arrencades de Llonga i Quel després errors en la passada dels blaus, descans amb taules en el lluminós.

La tornada de vestidors va portar a dos equips pacients, Llonga al 51 va rematar malament i el seu xut va marxar desviat, el Atletic volia tornar. I en aquest moment, el partit es va revolucionar davant unes decisions arbitrals una mica dubtoses que van fer caldejar els 22 jugadors. Expulsió per doble groga de Pepe després d’un fora de joc decretat pel col·legiat i que el blau va rematar a gol, el col·legiat entenent que el lluisser volia perdre temps li amonesta per segona vegada enviant-lo a la caseta, protestes locals i comença un altre partit. Fruit de la revolució que ocasiona la decisió, una falta aparentment sense transcendència en el joc acaba en un conotado de petita tangana en què Alvaro acaba sent el mes perjudicat en ser expulsat, en tres minuts els de Moyano es veuen amb nou jugadors sobre el camp i 33 minuts per davant, una altra vegada tot costa amunt.

El tècnic basc, ha de moure les peces del seu trencaclosques per donar una mica de mordent dalt amb el que havia i assegurar la part posterior per no perdre el punt que estava aconseguint. Els de Moll comencen a dominar el partit amb dos homes més i les ocasions sembla que van a anar arribant. Un xut de Quel a centre de Ruben en el 70 es marxa per sobre de la porteria de Cristian, els de Berto Moll estan de tornada. Tot el Atletic a l’atac i tot el CCE al peu del canó, fins que en el 72, una entrada per darrere de Marcos fa que el col·legiat l’expulsi amb vermella directa, van millorant les coses, un altre partit comença.

Al 74, desmarcada d’Alberto a l’espai que divisa Juli per enviar-li el baló per a la carrera del mitjapunta local, aquest que corre tota la banda esquerra percebent l’arribada des enrere de Stan, zas! rematada del lluisser seca que envia el baló primer al pal i consecutivament dins del portal de Biel, 2-1 i alegria local.

Comenza a presionar mes els vermells ia conseqüència d’això a arribar mes a àrea de Cristian, rematada de Quel al pal en el 80. Minut 90 i cinc minuts de descompte per les interrupcions de la segona part, tocava estrènyer encara més les dents. amb tres minuts ja transcorreguts de l’afegit, Sola comet penal sobre Quel i que Llonga s’encarrega de llançar, apareix la mà salvadora de Cristian per desviar el xut des dels onze metres del davanter visitant i deixar els tres punts a casa, aquest CCE és molt CCE.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Normas de uso de comentarios:

  • Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • No está permitido el uso de datos falsos y/o suplantación de identidad.
  • No está permitido verter comentarios injuriantes o contrarios a las leyes españolas.
  • La opinión expresada será la tuya y no la de FutbolBalear.es