Crónica Infantiles 2ª Reg. (Gr. C): Sollerense 3 – 1 Col. San Pedro

Sollerense: Joan Ruiz, Jordi Jimenez, Marc Morell, Andreu Hernandez, Antoni Bujosa, Adria Pereira, Cristian Bestard, Jose Marques, Joan Frau, Jaume Tovar y Julyo C Sena.

Sustituciones: Marc Coll por Adria Pereira (min.36), Andres Morell por Julyo C Sena (min.36), Adrian Enseñat por Jordi Jimenez (min.50) y Ramon Arbona por Joan Ruiz (min.54)

Col. San Pedro: Javier Hernandez, Francisco Serrano, Adrian Lopez, Juan A Bover, Cristian Aneas, Juan M Tur, Miguel Fores, Guillermo A Ortiz, Miguel Aneas, Balla Ndiay y Alejandro Ruiz.

Sustituciones: Christian Guerra por Cristian Aneas (min.42), Antonio Fernandez por Juan A Bover (min.60) y Lucas Albacete por Alejandro Ruiz (min.60)

Goles: 1-0 Marc Coll (min 55), 2-0 Jose Marques (min 62), 3-0 Cristian Bestard (min 66) y 3-1 Adrian Lopez (min 69)

Árbitro: David Miró Carmona.

Partit complicat el que se li presentava diumenge passat als infantils sollerics, ja que el San Pedro està lluitant per la segona plaça i estava imbatut a tota la segona volta.

El partit començà amb un ritme molt baix, els defenses sollerics tocaven la pilota d’un a l’altre però quan aconseguien arribar a linea de mitjos aquesta se perdia degut a la bona pressió i posicionament del San Pedro.

Per contra el San Pedro esperava al seu camp i intentava sortir a la contra a través dels seus puntes Tur i Bover, aquest darrer tengué una bona ocaió però el seu tir l’aturà en Joan sense gaires complicacions.

Els sollerics per la seva banda gaudiren d’una serie de tretes de corner que no crearen gaire perill.

A la segona part el partit començà igual però a poc el poc el desgast del San Pedro es va notar i els sollerics començaren a tocar més a linea de mitjos i el control del joc es produia dins el camp palmesà, aixó provocà les primeres ocasions clares per els sollerics, a una d’aquestes al minut 55 en Marc Coll aprofità una pilota morta dins l’àrea per afusellar el porter Javier, minuts més tard i en plena oleada sollerica en Pep Marqués s’interna dins l’àrea i el seu tir toca un defensa i s’introdueix dins la porteria i per acabar al minut 66 a 4 de l’acabament en Cristian treu una falta llunyana i la pilota bota dins l´`area sense que ningú la toqui i s’introdueix dins la porteria visitant possant el 3-0 al marcador. Pareixia que el partit acabaria així però un balon mort a la frontal de l’àrea sollerica es aprofitada per n’Adrià per marcar un bonic gol per tota la escuadra i 1 minut més tard un doble larguero de l’equip visitant posava l’uy a les grades. Al partit acabà amb un resultat just que demostrà que els sollerics tengueren molta paciencia per desarbolar la bona colocació defensiva palmesana.