PB Els Tamarells, sopar amb socis a Llucmajor, aquest dimarts dia 1

.

Com a aperitiu de la Gala 14è aniversari del dia 6 a Campos, aquest dimarts dia 1 de novembre a les 20’30 hores, coincidint amb de partit de Champions Manchester City – FC Barcelona, celebram un sopar amb socis en el Bar Sport de Llucmajor (Plaça Espanya, 51), en el que sortejarem viatges entre tots els socis, i també exclusius entre els socis assistents.

   El preu del sopar és de 10 euros pels socis, i 12 pels no socis, i inclou picada, pamboli variat, postres, refrescos i cafès. Teniu de temps per apuntar-vos fins el dilluns dia 31 al telèfon 971-660001 (Bar Sport).
Entre els socis assistents sortejarem un viatge per a dues persones per a veure el derbi FC Barcelona – Espanyol en el Camp Nou (amb entrades incloses).
Entre tots els socis sortejarem 8 viatges per veure el partit de Champions FC Barcelona – Borussia Mönchengaldbach, i 8 viatges per veure el partit de Lliga FC Barcelona – Espanyol.
  Apuntau-vos, animem al nostre equip, i gaudeix d’un gran ambient barcelonista. Serà la prèvia perfecta per la nostra Gala 14è aniversari.

La Junta Directiva

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.