Alquería: David Soto, Rubén Guerra, Antonio Ramírez, Joan A López, Luis Hernández, Raúl Rodríguez, Sergi Sastre, Adrián Pineda, Gonzalo Blanco, Emmanuel Agustín y Adrián Pérez.

Sustituciones: Pere Roig por Gonzalo Blanco (min.45), Edwin Leonardo por Sergi Sastre (min.56), Antonio Fiol por Emmanuel Agustín (min.79) y Julia Burguera por Raúl Rodríguez (min.90)

Son Verí: Santiago Lucha, Pape Dame, Jaume Ferrer, Facundo G De, Adrián Redondo, El Hadji Barro, Iker Álvarez, Manuel Torres, Javier Diaz, Fernando García y Enzo Aeier.

Sustituciones: Matías Molfese por Adrián Redondo (min.45), Lihuel González por Javier Diaz (min.76) y Axel Misael por Pape Dame (min.81)

Goles: 1-0 Adrián Pérez (min 45) y 1-1 Manuel Torres (min 84)

Árbitro: Adrián Montero Cladera. asistido por Gabriel Fiol Alzamora y Kelly Eguasa.

Tarjetas: Adrián Pineda (amarilla, min 25), Rubén Guerra (amarilla, min 29), Pere Roig (amarilla, min 63), Antonio Ramírez (amarilla, min 76) y Antonio Fiol (amarilla, min 83) para el Alquería. Enzo Aeier (roja, min 25), Manuel Torres (amarilla, min 25), Pape Dame (amarilla, min 25), Fernando García (amarilla, min 45) y Matías Molfese (amarilla, min 66) para el Son Verí.

La primera ocasió la va tenir el local Pineda, rematant alt de cap. La possessió de la pilota era del Son Verí, equip que es va quedar amb 10 jugadors en el minut 25 per l’expulsió de Pereyra. Tot i jugar amb un home menys, el Son Verí va seguir dominant i va encaixar el gol just abans del descans quan Adrià Pérez rematava un còrner al segon pal amb molt poc angle i el porter Lucha no podia rebutjar la pilota. En el segon temps, una primera ocasió del local Chapo Guzmán que després rematava Guerra, i una altra del mateix Chapo rematant desviat eren tot un presagi de que a l’Alqueria se li podia escapar la victòria, com així va ser. En el minut 84 un xut llunyà del visitant Torres entrava per l’escaire i empatava el partit. L’Alqueria, que du 13 partits sense guanyar, torna jugar aquest dimecres, 21 de desembre, a casa contra el La Victòria a les 20:30 hores.