Actualidad COVID19 UD Poblense

.

El club a través de la seva Junta directiva vol comunicar als jugadors i jugadores i a les seves famílies, que degut a la situació actual i amb l´evolució de la pandèmia juntament amb les darreres instruccions rebudes del Govern Balear hem decidit no començar els entrenaments que el club a través del seu coordinador tenien programat a partir del 01/09, ja que no se donen les condicions optimes per utilitzar el camp i els vestuaris, i a dia d´avui sols es permet entrenaments individuals amb distancia. La decisió del club és esperar 15 dies per veure com transcorren els esdeveniments i la normativa que ens arribi del Govern Balear.

El club tenim els entrenadors apunt per començar els entrenaments però volem garantir la salut de tots els integrants de les 22 plantilles del nostre club, per això hem prioritzat la salut de cada un dels integrants del club.

Esperem que en breu temps puguem donar-vos la noticia de l´inici dels entrenaments.

UD Poblense

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.