Primeres renovacions en l’organigrama tècnic del Sant Lluís

.

Víctor Perez, Elías Noval i Joan Orfila són les primeres peces de l’organigrama tècnic que renoven per a la pròxima temporada 2019-2020.

Pérez afrontarà la vuitena temporada com a màxim responsable dels grups d’iniciació així com serà entrenador d’algun dels equips de F11 encara per decidir.

Per part seva, Elías Noval, serà el responsable de les sessions tècniques dels grups prebenjamines, benjamins i alevins, que igual que aquesta temporada realitzaran entrenaments més específics amb Noval en un nou de format de sessions que es crearà. Igual que Víctor Pérez, el tècnic asturià dirigirà a un dels equips de F11 també per decidir.

L’últim a signar la seva continuïtat en la parcel·la tècnica és Joan Orfila i el seu grup de treball d’Escola Porters Menorca, que per segona temporada consecutiva seran els encarregats de fer el treball específic amb els porters de totes les categories. Un treball que a poc a poc va donant els seus fruits amb la millora contínua dels porters gràcies al treball del seu equip tècnic.

Així doncs, les primeres peces tècniques de la pròxima temporada ja tenen lligada la seva continuïtat.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.