Fullana, Kike, Guasp i Vallori, capitans de l´ATB. Avui 20:30h. primer entrenament de l´ATB Femení

.

Francesc Fullana, Kike López, Biel Guasp i Guiem Vallori són els 4 capitans de l’ATB per a aquesta temporada 2018/19. Avui s’han fet la fotografia adjuntada després de la sessió d’entrenament. Demà l’equip tornarà entrenar a les 9:00 hores i dijous tendrà dia lliure. Repetirà feina a les 9:00 hores tant divendres com dissabte. El darrer amistós de pretemporada serà aquest dissabte a les 19:00 hores a Son Malferit contra el Binissalem de 3a divisió.

Vallori: «Content perquè a clubs que he estat, m’han inclòs dins el grup de capitans o he estat primer capità i content. És important per jo agafar responsabilitasts encara que no vol dir res. Content pel fet d’haver-me inclòs dins el grup. Estic content a l’ATB i si havia qualque plus enguany era estar dins aquest grup i tant de bo no el dugui mai perquè voldrà dir que els companys que tenc per davant juguen i no tenen lesions. La pretemporada ha passat ràpid, a Múrcia tenguérem bones sensacions. Veig un equip compacte i equilibrat a totes les línies. Molt important serà treure qualque cosa positiva a Castàlia contra un recent ascendit amb una afició volcada. Hem d’aprofitar la sobreexcitació que tendran perquè podem treure coses positives d’allà perquè també ens tenen molt de respecte».

ATB FEM

D’altra banda, avui a les 20:30 hores arrenca el projecte de l’ATB FEM. L’entrenador Javier Herreros dirigirà a Son Malferit la seva primera sessió amb les 18 jugadores que conforme el nou equip femení balearico.

 

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.