Crónica Preferente Juvenil Menorca: CCE Sant Lluis 2 – 1 Rtv. Boscos

imagen del partido

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: LlorenÇ Olives, Ivan Pons, Ismael Ruiz, Benjamin Vicente Fernandez, Erik Gimenez, DamiÀ Vinent, Raul Previ, Pablo Rodriguez, Josep Mascaro, Joaquim Coloma y Carlos Rincon De.

Sustituciones: Jaume Rotger por Erik Gimenez (min.45), Jose Jorda por (min.56), Joan Sintes por Josep Mascaro (min.62) y Antonio Manuel por Ismael Ruiz (min.77)

Rtv. Boscos: Andreu Orfila, Marc Moncada, Patrick Moll, Julio Cansado, Flavio Garcia, Lluis Meca, Bernat Jover, Alex Alberto, Jose Antonio, Marc Mesquida y Joan Marquet.

Sustituciones: Xavier Fuguet por Alex Alberto (min.45) y Albert Segui por Julio Cansado (min.45)

Goles: 0-1 Xavier Fuguet (min 50), 1-1 Joaquim Coloma (min 63) y 2-1 Jaume Rotger (min 84)

Árbitro: Jonathan Hernandez Cerda.

Tarjetas: Raul Previ (amarilla, min 87) para el CCE Sant Lluis. Julio Cansado (amarilla, min 35) y Albert Segui (amarilla, min 68) para el Rtv. Boscos.

Comentario:

El juvenil va esmenar el greu error de la passada jornada davant el Penya Ciutadella i es va imposar, amb dificultats, davant un dels cuers, el Rtvo. Boscos, amb un treballat triomf a Ses Canaletes (2-1) que li permet seguir enganxat en el grup perseguidor dels equips que volen arribar al liderat, o com a mínim al subcampionat de lliga.

El tècnic lluisser va prendre bona nota de l’última derrota i va sacrificar algunes de les seves peces que tan bon resultats els havien donat tàcticament en la ratxa de victòries anterior per la qual havia apostat des de fa diverses jornades en benefici de major presència en atac, més si cap, amb al baixa per sanció de Adria Torres. Amb aquest nou sistema, l’equip va demostrar un major ordre, encara que no va ser el dia en atac per als nostres, que de tant perdonar, es van complicar la trobada i apunt van estar de cedir dos punts importants. El CCE, dissenyat per estar en la part alta de la taula, va tenir més la pilota, però els ciutadellencs van estar ben ordenats enrere, sense deixar espais, a l’espera d’un contraatac. De fet, les dues ocasions més clares van ser dels visitants, ambdues amb un incisiu Flavio com a protagonista. Al descans es va arribar amb el mateix resultat amb el qual s’havia iniciat la trobada i amb Raul, Coloma i Erik, fallant ocasions clares que van poder avançar als nostres.

El Rtvo. Boscos no va gaudir d’una ocasió clara de gol fins al minut 50, en el qual Fuguet va aconseguir rematar sól a plaer per superar a Llorenç , més problemes pels de Moyano. Tot seguit va ser Coloma el que es va aprofitar de l’únic error defensiu de l’equip visitant per plantar-se solament davant Orfila i batre-ho després d’una bona jugada personal, era l’empat a un i quedava partit.

A partir d’aquest moment, la trobada es va convertir en un “correcalles” on els de Moyano tenien totes les de perdre, malament defensivament durant el segon temps, els contraatacs dels de Santi Oracio van poder donar avantatge als visitants. Va saber aguantar l’equip lluisser, per arribar al tram final amb la batuta del partit. El cadet, Jaume Rotger, es va convertir en l’heroi dels seus, després d’un fort tret des de fora de l’àrea que es va colar per tota l’esquadra de la meta ciutadellenca, era el 2-1 que deixava la victòria a Ses Canaletes.

Fotos de Carla Serrano.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.