Crónica Preferente: CCE Sant Lluis 1 – 1 CE Alaior

El trío arbitral

Alineaciones:

CCE Sant Lluis: Oscar Pons, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Jose Manuel Herrera, Basilio Enrich, Javier Zurbano, Antoni Vinent, Julian Garcia, Jose Angel Moyano, Nacho Mateo y David Morente.

Sustituciones: Angel Ricardo por (min.49), Alberto Salvador por David Morente (min.58) y Juan Sola por Carlos Segui (min.72)

CE Alaior: Jaime Alejo, Francisco Javier, Lluc Febrer, Salvador Roman, Isael Andres, Pau Sans, LlorenÇ Ameller, Josep Abad, Lorenzo Rotger, Juan Pulido y Marc Sintes.

Sustituciones: Sergio Pons por Francisco Javier (min.59), Gabriel Pons por Salvador Roman (min.60) y Angel Roman por Juan Pulido (min.73)

Goles: 1-0 Antoni Vinent (min 58) y 1-1 Pau Sans (min 89)

Árbitro: Javier Moreno Garcia. asistido por Jose Luis Caules Saurina y Oscar Alfredo Benejam Suarez.

Tarjetas: Javier Zurbano (amarilla, min 27), Carlos Segui (amarilla, min 60) y Alberto Salvador (amarilla, min 81) para el CCE Sant Lluis. Marc Sintes (amarilla, min 67), Isael Andres (amarilla, min 78) y Lluc Febrer (amarilla, min 89) para el CE Alaior.

Comentario:

Definitivament al primer equip no li van els minuts de descompte o de temps afegit. Són cinc ja els punts que se li han escapat durant la temporada a Ses Canaletes i per desgràcia, li va tornar a passar enfront del CE Alaior, un dels equips vinguts a més amb el pas de les jornades i que va arrencar un punt de Sant Lluís. Igual que en el seu últim encontre com a local, un gol amb el rellotge marcant el 94 li va impedir estrenar el seu caseller de victòries com a local i danya el bon partit fet fins al moment pels pupils d’Elias Noval.

Els blaus van sortir dominant els primers instants del match, davant un CE Alaior que, amb les línies molt juntes, volia sortir a la contra per fer mal als nostres. Amb el domini del partit, els locals van anar arribant a la porteria de Mito, el millor dels seus en el dia d’ahir i principal culpable que els nostres no sumessin els tres punts. Morente als vuit minuts va disparar fora, per sumar els locals el primer xut a porta. Més clara encara va ser la de Nacho en el minut 16, sól davant Mito envià la pilota per sobre del travesser.

Els de Pedro Palliser donaven sensació de perill a la contra, no obstant això, mai encertaven amb l’ultima passada que els deixés en bona situació d’avançar-se. De nou, Nacho es va plantar davant Mito, en aquesta ocasió el porter després de ser superat pel davanter lluisser tragué una mà miraculosa per envià a córner, era la segona ocasió clara.

Amb el rellotge acostant-li-ho a l’intermedi, un altre mà a mà de Nacho davant Mito, ara va ser el peu dret del porter el que tregué la pilota a córner, no hi havia manera.

Després de passar per la caseta, tots dos equips van tornar amb el mateix onze al verd de Ses Canaletes, i amb el mateix patró de partit, encara que amb els visitants fent un pas més en atac. Un centre des del costat de Sito es passejar per l’àrea lluissera, no obstant això no va trobar rematador. En el 58 i després d’un servei de cantonada, la pilota queda en la frontal de l’àrea que va recollir Toni Vinent que de tret amb l’esquerra entre entre una infinitat de cames i va trobar la xarxa, 1-0 i el marcador fent justícia als vist fins al moment.

Calia tancar el partit per evitar desaprofitar l’oportunitat d’encimbellar-se al grup d’aspirants al títol. Tots dos tècnics van moure les seves banquetes per donar aire als seus equips, els de Palliser amb l’entrada de Gabi en punta, vulguè mes presencia ofensiva, no obstant això el treball defensiu local evitava qualsevol situació perillosa.

Els de Noval, seriosos en defensa, no aconseguien tancar el partit i tocava sofrir. Amb el temps complert, de nou, una falta central botada a l’interior de l’àrea trobava rematador visitant, era Pau que de cap anotava l’empat i deixava als de Noval tocats anímicament després d’una nova garrotada en el temps extra.

Fotos de Carla Serrano.
CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.