Angel Melendez torna a Ses Canaletes

Angel Melendez

Angel Melendez Borràs (Maó, 1988) torna a Ses Canaletes després de diversos anys allunyat de la nostra Entitat en tenir ficsada la seva residència a Barcelona per motius acadèmics i posteriorment laborals. Després formar-se al futbol base de la nostra Entitat, Angel Melendez acaba el seu cicle en categoria juvenil, sent un dels integrants de la plantilla que va aconseguir l’ascens a la Lliga Nacional Juvenil.

Durant tota la seva carrera a Ses Canaletes, va ser un habitual de les convocatòries de la selecció menorquina, així com la selecció balear de les seves respectives categories. Jugador potent físicament, veloç i de gran qualitat tècnica, pot desenvolupar la seva joc per banda o a la punta d’atac.

Amb aquesta incorporació, l’equip de Elias Noval comptarà amb un baluard mes en atac per seguir donant més competitivitat a l’actual plantilla. El jugador, que portava ja diverses setmanes exercitant-se a les ordres del tècnic asturià, podrà estar disponible, si així ho considera el cos tècnic, per al partit d’aquest dissabte, 16:30 hores, davant la UE Sami a Ses Canaletes.

La incorporació de Melendez porta amb si la baixa federativa per aquesta temporada de David Mercadal, que en trobar-se lesionat de llarga durada ha cedit la seva fitxa al nou jugador lluisser.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.