PB Els Tamarells: » III Memorial Francesc Sola»

Els Trofeus

EL III MEMORIAL FRANCESC SOLA FOU PER LA PB PEGUERA

 
   En la seva tercera participació la PB Peguera fou la vencedora del Memorial Francesc Sola de futbol-7, organitzat per la PB Els Tamarells en el camp Es Torrentó de Felanitx.
  La penya calvianera va guanyar a la amfitriona per 0-2, marcant Félix i Ferragut, mentre empatava amb la PB Pollença (2-2), amb dianes de Ferragut i Felix pels de Peguera i de Josep Gómez i Joan Toni Martorell pels pollencins.
  En l’altre partit la PB Els Tamarells i la PB Pollença empataren (5-5), anotant Pomar, Vila, Vidal 2) i Maimó pels locals, mentre Raul Mora (3), Rafa Morro i Joan Toni Martorell marcaven per la PB Pollença.
  La PB Peguera, dirigit per Sebastià Palmer, va formar amb Miquel Àngel López, Carlos Molina, José Maria Sánchez, German Navas, Manuel Díaz, Johnatan Charamelo, Antonio Hernández, Antoni Ferragut, Guillem Nigorra, Félix Ullastre i Pedro Marrero. 
 La PB Peguera, dirigida per Joan Toni Cifre, formà amb Pere Bauçà, Xisco Cifre, Miquel Amengual, Jaume Simó, Raúl Mora, Joan Borràs, Ignaci Salas, Joan Toni Martorell, Josep Gómez, Rafel Morro i Josep Miquel Torres.
  La PB Els Tamarells, dirigida per Joan Mas, amb l’ajut de Pep González i Miquel Roig, se va alinear amb Lluís Artigues, Sebastià Pomar, Julio Huertas, Toni Riera, Miquel Vila, Tomeu Martorell, Vicenç Xavier Vicens, Andreu Julià, Joan Marc Riera, Xavier Maimó, Jaume Vidal i Pere Tortella.
  Després dels partits tingué lloc l’entrega de trofeus, presidida per Pere Cler, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Felanitx, col·laborador en aquest esdeveniment esportiu.
  La PB Els Tamarells vol agrair la participació per tercera vegada de les penyes de Peguera i Pollença. I també la dels nostres jugadors que feren un gran torneig on va regnar l’esportivitat i el bon ambient.
 
La Junta Directiva
 

PB Els Tamarells

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.