A estrenar la casella de victòries en Lliga

Foto: Gemma Andreu / Menorca.info

Després de la derrota de la setmana passada en la seva visita a Bintaufa (2-1) davant del CF Sporting de Mahón, els de Elías Noval reben aquest dissabte (19:30 hores) al Municipal de Ses Canaletes a la UD Mahón, en el quart partit que enfrontarà a tots dos en tot just un mes.

En aquesta ocasió els blaus afronten el xoc amb l’objectiu de poder estrenar el caseller de punts, tot i que una vegada més, no ho tindran fàcil, els Juan Romero arriben carregats de moral després dels seus últims resultats, títol de Copa inclòs.

Els blaus per la seva banda han treballat a consciència al llarg de tota la setmana a la recerca de recuperar sensacions, després de l’última derrota, accentuada després d’una mala primera part en la qual no van sortir les coses com als lluissers els haguessin agradat.

No obstant això, sabedors de la importància de treure resultats positius a Ses Canaletes i conscients que la temporada és llarga i no ha fet més que començar, el vestuari es troba animat i disposat a deixar tot al camp per mantenir la bona imatge que van demostrar en el seu últim partit davant els maonesos a domicili i poder obtenir un resultat positiu ajudats per l’alè de les grades de Ses Canaletes, que serà fonamental aquest any.

Per a aquest partit Noval compta amb la baixa de David Mercadal i Johny Perez per lesió i la de Javier Salvador per motius personals, mentre que encara haurà d’esperar per conèixer l’estat físic d’algun dels seus jugadors que arrastan molèsties físiques.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.