Diumenge tots al costat dels nins que pateixen Cancer

La PB Els Tamarells organitza la IV Trail Solidària, en aquesta edició lliutarem al costat d’Aspanob.
 

Aspanob és l’associació que ajuda a les familíes que tenen nins amb càncer, i que no tenen recursos econòmics suficients per afrontar les despeses que suposa el tractament de la malaltia. Molts són els casos que atenen, les famílies de socis nostres com Jordi Andreu Suñer de Felanitx, o Guillem Creus de Campos, també de Miquel Roig de Ses Salines, i altres famílies que també reben el seu suport. Tant de bo no, però demà vos podria passar a vosaltres i agrairíeu l’escalfor de la gent. Volem ajudar a qui els ajuda, quan parlam d’aquesta malaltia no hi ha condicions ni escuses.


Diumenge dia 10 en el Parc Municipal de Felanitx ens hi posarem a les 9 del matí, tindreu una hora per adquirir paperetes per a la rifa solidària (a dos euros cada una, segons la voluntat i la consciència de cadascú). A les 10 hores tancarem el periode d’adquisició per fer el sorteig. Entregarem els regals personalitzats donats per esportistes (samarretes, objectes, i demés detalls). Farem pública la recaptació i farem l’entrega a l’Associació Aspanob. Després d’una fotografia de grup, a les 10h.30′ donarem la sortida a la Trail Solidària, una volta no competitiva de 15 kms per les nostres muntanyes (previsió de fer-la en dues hores). Pels qui caminen (o fan marxa nòrdica), cinc minuts després, sortirà un grup que farà 10 kms, anar fins a Sant Salvador i tornar (estimació 2 hores). A les 12h.30′ està prevista la conclusió d’aquest acte solidari en el mateix Parc Municipal.
 

Si algú no pot venir, que no es quedi fora de joc.

Si per algun motiu no poguéssiu assistir dia 10 en el Parc Municipal, també teniu l’oportunitat de participar, fins dissabte dia 9 hi ha paperetes solidàries disponibles en diferents indrets de la comarca. A Felanitx en el Bar Gomila, Papereria Cóndor, Parc Cafè i Llibreria Ramon Llull, a Cas Concos al Col•legi Migjorn i Autoservei Cas Ferrer, a Campos Bar Can Vermell, a Santanyí Bar Can Piquer, a Ses Salines Bar Ca Na Moreneta i a Llucmajor Bar Sport. El resultat del sorteig el penjarem a l’esdeveniment de facebook “IV Trail Solidària, tots som Aspanob, tot pels nins amb càncer”, i els premiats tindreu de temps fins diumenge dia 10 a les 20 hores per recollir l’obsequi en el Parc Cafè. Ja passam els 200 regals !!

 

En el 2014 fou per Joan Garcias Manresa, de Campos, aconseguírem 3.579 euros, i va poder tenir la seva cadira de rodes.
En el 2015 fou per Antoni Jiménez Oliver, de Felanitx, aconseguírem 12.400 euros, per a facilitar el tractament de la seva malaltia.

En el 2016 fou per Verónica Miranda de Santanyí, que pateix el síndrome de Pheland McDermid, i per Alberto Garcia de Felanitx, que pateix una malaltia mitocondrial, s’aconseguiren 3.386 euros per a millorar el seu tractament.

En el 2017 anam a donar-ho tot pels nins balears que pateixen càncer. La causa val molt la pena, un dia ens pot passar a nosaltres, a les nostres famílies. Que no t’ho contin, que no puguin dir que no hi eres. Ajudarem a qui els ajuda, tot pels nins amb càncer !!

La PB Els Tamarells solidària, més que una penya !!

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.