PB Els Tamarells, dimecres dia 22, sopar i sortejos a Llucmajor

PB els Tamarells

AMB EL PARTIT JUVENTUS – FC BARCELONA

   El proper dimecres dia 22 a les 20 hores celebram sopar amb socis a Llucmajor. Serà en el Bar Sport, situat en la Plaça Espanya, 51, coincidint amb el partit de Champions League Juventus Torí – FC Barcelona. Entre els socis assistents sortejarem un viatge per a dues persones per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – Llevant (6 o 7 de gener), i entre tots els socis sortejarem 10 viatges per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – Deportivo Corunya (dia 17 de desembre a les 20h.45’), i 8 per anar a veure el partit de Lliga FC Barcelona – Llevant (6 o 7 de gener). El menú és aperitiu, pamboli variat, postres i begudes; el preu pels socis 10 euros, i pels no socis 12 euros. Per apuntar-vos heu de telefonar al 971 660 001, indicant nom i número de soci. Podeu fer la reserva fins dilluns dia a les 20 hores. Vos esperam, fent penya !!

Sebastiá Oliver para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.