El primer equip segueix amb la ratxa de partits sumant de tres en tres i després d’una gran actuació va golejar el Atletic Ciutadella (6-2), amb el que va resoldre d’un cop qualsevol dubte creada en els primers instants del partit. El triomf lluisser el deixa en el grup de candidats al liderat amb un punt de desavantatge respecte a la UD Mahón i UE Sami, que tenen 11 punts i igualat amb el Penya Ciutadella.

Els lluissers després d’haver recuperat la seva millor versió després d’un partit de nota, van mostrar una cara molt ofensiva i vertical amb un totpoderós Oscar Moreno, de nou un dels mes destacats dels seus, i l’entrada en l’onze titular de Stan i Tato com principals novetats.

Va començar una mica encallat l’equip de Noval, que va temptejar en el moviment de la pilota des de la defensa com s’anava a disposar el rival; amb Zurbano en punta i amb Stan tancant al costat del ariet el moviment en curt del joc ciutadellenc. Al minut 4, Stan va poder haver inaugurat el marcador, després d’un excel·lent xut de  després que Tato llancés de cantonada, però el mitjapunta local elevà en excés la pilota per sobre de la meta visitant. Qui si va trobar porta en el seu primer acostament va ser l’equip de Berto Moll, un centre de Nacho des de banda esquerra al interior de l’area va ser aprofitat pel seu company Natxo de cap per creuar davant l’estirada de Noel que no arriba per evitar el 0-1 .

En la següent acció, el CCE va reclamar gol, després la rematada de Joan Orfila de cap al córner i el posterior remat de Bili que Prado tragués, presumptament des de dins del portal, que l’assistent no va assenyalar.

Poc després de passar l’equador del primer temps, el CCE va tornar a estar esplèndid en una contra que Bili acaba cedint per a Stan perquè aquest de vaselina posi la igualada en el partit (1-1). L’ordre del Atletic li estava donant resultat a l’equip de Moll, però per a això va renunciar, gairebé del tot en algunes fases del partit, a recollir la pilota i empènyer al seu rival. La possessió de la pilota per als de Noval va ser clara, mentre els vermells el seguien amb la mirada, fins que en el 39 el van haver de recollir del fons de la xarxa. Va ser una passada de Zurbano per a la llarga carrera d’Oscar Moreno i el jove extrem lluisser, davant la passivitat de la defensa, va enviar la pilota al fons de la xarxa després de definir amb perfecció el mà a mà amb el porter (2-1).

Aquest gol no va fer reaccionar l’equip de Berto Moll, perquè el CCE no ho va permetre. Va tornar a ficar al seu rival al seu camp i el va empènyer fins que en l’enèsima galopada d’Oscar Moreno pel seu costat acabo amb un centre ras d’aquest al primer pal per la rematada de Bili a l’interior del portal de Prat (3-1 ). Els de Noval van arrodonir una primera part gairebé excel·lent amb un altre gran gol que posava les coses molt coll amunt als visitants.

En l’arrencada del segon temps, el Atletic va passar de desesperat a espantat al veure que el CCE no anava a deixar passar l’ocasió de tancar el xoc. al 48, un centre de Bili al segon pal acabo amb el tant de Zurbano amb un món encara per davant (4-1). L’equip de Noval seguia pressionant i movent la pilota amb ordre davant un Atletic incapaç i incrèdul per la piconadora que li estava passat per sobre.

Al minut 53, el conjunt ade Berto Moll agafava aire, una molt bona passada de Nacho per al seu company Natxo era rematat per aquest creuat al fons de la meta de Noel. En l’únic atac amb convenciment que va abraçar el Atletic en el segon acte, li va servir per reduir distàncies i ficar-se alguna cosa en el partit. Amb mes de 30 minuts per davant, el tècnic asturià va ser movent la banqueta, amb la intenció de seguir mantenint la intensitat dels seus per controlar i tancar el partit.

Ho van entendre els seus i les substitucions introduïdes seguien sumant per als blaus, amb possessió i paciència, els locals seguin desarborant als visitants. Amb tot controlat i en els instants finals, un robatori de Lupon en zona de creació vermellenca, va servir perquè aquest cedís per a Nacho que posava el 5-2 en el 87, no va ser l’ultima prova d’eficàcia ofensiva local. Amb el temps complert turó el marcador Zurbano, que no va errar després de rebre l’assistència de Nacho, era el definitiu 6-2.

Tercera victòria consecutiva dels blaus que l’apropa a les semifinals, molt camí recorregut però encara no aconsegueixo entrar per la línia d’arribada. El proper diumenge a Sant Bartomeu, els de Noval tindran davant seu a un rival dels cridats a estar a dalt i que té davant seu l’oportunitat d’acostar-se als lluissers en cas de victòria o en cas de triomf lluisser allunyar-se definitivament dels de Noval.