El CE Alaior, serà el rival en els partits de festes

El CE Alaior, serà el rival en els partits de festes

El dimecres 23 d’agost a les 20:30 hores, dins del Programa de Festes de Sant Lluís, es disputarà a Ses Canaletes el primer partit de pretemporada del Regional Preferent. El rival escollit per a l’ocasió ha estat el CE Alaior i serà gratuït per a tots els aficionats que es vulguin apropar pel feu lluisser.

El CE Alaior de Pedro Palliser, a més de militar en una categoria superior com és la Tercera Divisió durant 30 anys, ha estat en les últims anys el gran favorit al títol, aconseguint una lliga, dues copes i una supercopa en tan sols dos anys. Després de la marxa del tecnic Julian Calzada al CE Mercadal, l’entitat que presideix Antoni Alzina confia les regnes de l’equip a una dupla de sobres coneguda a Ses Canaletes, la de Pedro Palliser i Sito Rotger, exjugadors i extècnics de la nostra Entitat fa molt poques dates. Amb l’anar i venir de jugadors, els albinegres han reforçat la seva plantilla amb jugadors que encara s’han d’adaptar al nou grup i que tindran en aquest tradicional partit de festes una bona prova per a això.

El partit està ple d’al·licients. Veure les cares noves del CCE Sant Lluís, David Mercadal, Nacho Mateo, Noel Segui, Sergio Lupon, David Morente, Frank Bonilla i gaudir de les evolucions d’un bon equip que iniciarà la seva pretemporada a les ordres del seu nou cos tècnic el 17 de agost, tan sols una setmana abans de la trobada.

En quant a l’equip Juvenil, idèntic rival però en una data diferent, la del dimecres 30 d’agost a les 20:30 hores. Els pupils de Moyano, rebran als albinegres en la que serà també la presentació oficial de l’equip davant la seva afició. Els blaus, que incorporen a la seva plantilla fins a cinc jugadors provinents de l’equip cadet i que ha aconseguit renovar el gruix de la plantilla, composaran un grup ja ben avingut de per si i amb un any mes d’experiència. Els blaus, amb un percentatge elevat de jugadors de segon i tercer any, han de ser un dels que lluiti per les primeres posicions, però, abans de tot això, els lluissers s’han de posar a punt i que millor manera que fer-ho davant un rival , que igual que els de Ses Canaletes espera ser important en la lliga juvenil.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.