Dani Coll serà el segon entrenador del Regional Preferent

Dani Coll serà el segon entrenador del Regional Preferent

Daniel Coll Sintes i el CCE Sant Lluís han arribat a un acord perquè el tècnic s’uneixi al staff d’Elías Noval com a segon entrenador de l’equip Regional Preferent per a la temporada 2017/18.

Coll, amb titulació Nivell 2, ha estat un dels ajudants que anteriorment ja va compartir responsabilitats amb Noval a les banquetes menorquins, tots dos tècnics van coincidir en l’equip juvenil de Sant Carles i cinc anys després tornen a ser companys dins el mateix staff.

També té Coll una gran relació amb la nostra Entitat, ja que va vestir la camiseta blava de la primera plantilla durant vuit temporades, sent un dels jugadors “foranis” amb més minuts acumulats defensant el lateral esquerre lluisser. Un lustre després Coll, torna per aportar el seu granet de sorra i acompanyar al tècnic asturià en el seu camí al capdavant de la primera plantilla.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.