Comunicat reunió del At. Baleares y la Procampo con Cort

.

Avui dematí ha tengut lloc a les 11:00 hores una reunió a Cort entre el club, representat pel president i propietari, Ingo Volckmann; el conseller delegat, Xavier König; i el misser Antonio Diéguez; a la qual també ha assistit la Junta de Propietaris de l’Estadi Balear, representada pel president de la Procampo, Virgilio Izquierdo i Antoni Vidal. Per part de l’Ajuntament de Palma han assistit a l’encontre el seu batle, José Hila, així com els regidors Antoni Noguera, Susanna Moll i Antònia Martín.

La reunió ha estat en un entorn de màxima cordialitat i cooperació. L’ATB ha explicat a Cort el seu projecte esportiu i d’instal·lacions, entre les quals destaca la reforma de l’Estadi Balear. Un projecte sostenible i humil, estigui el club a la categoria que estigui. El projecte de reforma de l’Estadi Balear té un pressupost aproximat de 3 milions d’euros. Cort s’ha compromès a fer un estudi tècnic exhaustiu i a respondre el més aviat possible sobre si col·laborarà en aquesta obra.

Tant l’ATB com la Procampo han exposat al batle i regidors d’àrea, que «no és el projecte balearico jugar a Son Moix perquè això no resoldria en absolut el problema de runa de l’Estadi Balear. El projecte passa necessàriament per recuperar l’Estadi, ca nostra i recuperar aquella zona de Palma».

Queda a la disposició dels mitjans de comunicació el Sr. Antoni Diéguez, misser del club per si volguessin alguna declaració. Tel: 639 609 785

ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.