Zurbano, Basili i Manu, un any mes a Ses Canaletes

Zurbano, Basili i Manu, un any mes a Ses Canaletes

Segueix el treball a les oficines de Ses Canaletes amb la ferma de intenció de tancar la renovació de la seva plantilla i deixar la majoria de la feina feta per abans de les vacances. Tres jugadors de pes en la plantilla, Javier Zurbano, Basili Enrich i Manu Herrera, han prolongat la seva vinculació amb el Club una temporada més.

Javier Zurbano, davanter navarrès i màxim golejador de l’equip aquesta temporada amb 18 gols entre Lliga i Copa, continuarà una temporada més i signa el seu compromís per al nou curs. Davanter pur de 1,93 d’altura, la seva aportació aquesta temporada al grup a estat clau en la faceta ofensiva en els 2210 minuts que va disputar, segon jugador més utilitzat de la plantilla.

Basili Enrich, igual que el seu company Javier Zurbano, es va incorporar a la plantilla a l’inici del curs 2016/2017, sent una de les revelacions de la temporada i un exemple de compromís i serietat per a la resta del grup. Un comodí usat per al bé del grup, va actuar en diverses posicions del centre del camp així com, ocasionalment, al lateral dret. Amb 1715 minuts a les cames aquesta temporada, Enrich ha estat el sisè jugador més utilitzat, mostra de la importància del seu rol dins de l’equip. La seva renovació per una temporada és una demostració de la seva implicació amb el projecte que tant Club com a jugador han valorat molt positivament.

Manu Herrera, un dels estendards d’aquest equip, sumarà un any més al seu currículum esportiu vestint la samarreta luissera. El jugador que al setembre complirà 37 anys ha estat amb 2220 minuts el jugador mes utilitzat aquesta temporada, donant clares mostres aquestes dades de la importància i estat físic del lluisser. A part dels tres gols marcats i les tres assistències de gol, les estadístiques d’un dels referents de l’equip van més enllà de números i altres. Exemple per a tots i referent per als més joves, el si d’Herrera és una de les millors notícies per al grup.

CCE Sant Lluis

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.