El Baleares inaugura su exposición fotográfica y objetos para celebrar su 75 aniversario

El At Baleares celebra su exposición fotográfica

L’Atlètic Balears, de la mà de la seva Comissió organitzadora del actes del 75 aniversari ha inaugurat l’exposició “75 anys de l’Atlètic Balears. El Baleares”. Està situada al Caixa Fòrum del Grand Hotel de Palma, a la plaça Weyler i romandrà a disposició del públic fins el dia 25 de maig. L’entrada és gratuïta. Un recull fotogràfic de 75 imatges que resumeixen la història del club i de 97 objectes únics.

La fusió i creació del club, les temporades de 2a Divisió, Son Canals, l’Estadi Balear, Guernika, Tudela, els campionats i copes de 3a Divisió, la Copa Federació o el magnífic equip “producte de la terra” que jugà a Magalluf són només alguns dels moments protagonistes de la mostra.

A l’acte ha assistit tant el president del club, Ingo Volckmann, com el director esportiu, Patrick Messow i el conseller delegat, Xavier Konig. També jugadors de la primera plantilla com Esteban, Xisco, Fullana, Joan Vich, Manu, Uche, Julio Delgado, Chando i Jurado. També l’entrenador Josico i els seus ajudants Jaime Prado i Àlex Llinàs.

Ex jugadors balearicos d’altres èpoques com Chea, Fita, Perelló, Taberner, Parma, Bueno, Calatayud, J.A. Ramón, Llistó, P. Pérez, Thiago, Cantallops, Paco Amengual… han estat en aquest moment de retrobament de la família balerica.

 

Fotos de Guiem Sanchez para Fútbol Balear.
ATB

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.