Crónica Preferente: CE Alaior 4 – 3 CCE Sant Lluis

imagen del partido

Alineaciones:

CE Alaior: David Huguet, Pedro Barber, Ruben Febrer, Alejandro Perez, Sergio Pons, Gabriel Pons, LlorenÇ Ameller, Jonatan Segui, Raul Villalonga, Marc Sintes y Sergio Pons.

Sustituciones: Juan Pulido por Jonatan Segui (min.45), Juan Villalonga por Gabriel Pons (min.64), Daniel Olives por Pedro Barber (min.85) y Angel Roman por Juan Villalonga (min.87)

CCE Sant Lluis: Javier Salvador, Carlos Segui, Alvaro Rotger, Jose Manuel, Antoni Vinent, Isaias Pons, Javier Zurbano, Juan Orfila, Jose Angel, Othman Boutajbirt y Alberto Salvador.

Sustituciones: Xisco Pallicer por Antoni Vinent (min.40), Lluis Busutil por Jose Angel (min.45), Ricardo William por Othman Boutajbirt (min.63), Alejandro Fernandez por Carlos Segui (min.68) y Victor Cicuendez por Alberto Salvador (min.88)

Goles: 1-0 Sergio Pons (min 3), 1-1 Isaias Pons (min 10), 2-1 Gabriel Pons (min 25), 2-2 Alberto Salvador (min 33), 3-2 Gabriel Pons (min 50), 3-3 Alberto Salvador (min 84) y 4-3 Sergio Pons (min 89)

Árbitro: Pablo Carbonell Tuduri. asistido por Xavi Torras Cubas y Jose Juan Martin Lopez.

Tarjetas: Josep Pons (amarilla, min 40), Marc Sintes (amarilla, min 73), Ruben Febrer (amarilla, min 81), Julian Calzada (amarilla, min 84) y Sergio Pons (amarilla, min 89) para el CE Alaior. Jose Manuel (amarilla, min 51), Lluis Busutil (amarilla, min 63) y Javier Salvador (amarilla, min 88) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

Les cares després del partit al vestidor eren totes un poema. Encara passaven per la ment de tots els jugadors les diferents oportunitats desaprofitades, pena màxima a favor inclosa, mes si cap després de caure de la manera més dolorosa possible, amb un tant en el descompte i després d?anar remant contra corrent tot el partit. L?equip es queda molt tocat, però, ha de reflexionar i estar orgullosos del partit realitzat, la victòria treballant així arribarà aviat i sera premi al treball de jornades enrere. Es pot perdre un partit però potser no d?aquesta manera.

L?equip de Miki Gomila ha competit durant els 90 minuts, ha lluitat bé, sobretot amb el marcador encontra i remuntant, aguantant, i al final el dur cop del descompte se l?han emportat ells. El problema és que la història es va repetir de nou,  i això que l?inici no feia presagiar una derrota.

Els nostres van sortir còmodes, ben situats, amb modificacions tàctiques que li donaven major presència en atac, va tenir la primera situació de gol però no aconseguuia encertar davant la meta de Huguet. Tot seguit, Viroll, al minut 3, donava el primer cop als blaus, 1-0 en el primer acostament a l?area lluissera.

En aquesta dinàmica, el pal anímic havia de passar factura però els nostres van reaccionar amb celeritat, a la sortida d?un córner i després d?un baló rebutjat a la frontal d?àrea, Isaias empalmava una gardela que es ficava com un obus a la meta local, 1-1 minut 10. No és el de CCE de posar draps calents i l?equip no s?ha vingut a baix, no s?ha deixat portar pel desànim i seguian amb ambició. Una situació surrealista de fora de joc en la qual Zurbano estava sol davant Huguet va poder ser el segon per als de Gomila, però el col·legiat decretar un ?estrany? fora de joc.

Els visitants anaven a donar el que lis quedava, perquè les coses estaven anant bé, es tractava d?arriscar una mica més, total, no hi havia res a perdre, les coses van millorar, es van tirar amunt, però un nou gol de Gabi en el minut 25 tornava a allunyar els tres punts de Ses Canaletes, nou reves. L?equip lluisser no accepta excuses, perquè prefereix pensar en seguir sumant, aquests cops són coses que et van minvant, sempre és un llast tenir contratemps quan estas treballant bé. Abans del descans, Alberto aconseguia fer justícia, 2-2 i els dos equips cap a la caseta a agafar forces.

La reflexió en el pas per vestidors era que es podia haver fet millor primera part, no es va fer del tot malament, però havia de pujar el nivell. La volta al verd, deixa el primer canvi en els visitants, Busutil entrava per Moyano que per molèsties físiques es va quedar a la dutxa.

Gomila donava l?ordre de mirada al capdavant, sabien que no seria fàcil, així que a aprendre del que ha passat, dels errors que s?han comès, de les coses que es poden millorar, però sempre mirant endavant. Un expert en mil batalles, Gabi, es treia un xut des del costat esquerre de l?àrea gran que acabar en l?escaire de la meta de Javi, 3-2 minut 50, tocava remar de nou contra corrent. L?equip va seguir treballant, arribant, gaudint d?ocasions, Zurbano, Alberto, Othman, una per una i el baló no volia entrar, conseqüència d?això, el perill de l?equip de Calzada a la contra. Al minut 69, una pena màxima decretada pel col·legiat sobre Ricki, acaba amb el davanter lluisser al capdavant d?executar la pena màxima. Huguet endevína el llançament del davanter evitant així la igualada.

S?anava acostant el final i els locals podien sentenciar a la contra en una situació en la qual Javi, amb una gran estirada evita el 4-2, s?estava competint al límit.

Al 89, va arribar el just premi a la feina, Albert de segones igualava el partit a tres gols i el partit entrava en el descompte. En l?últim sospir, servei de córner a favor dels de Calzada, apareix Viroll per matar els nostres, 4-3 i xiulet final.

Hi ha moments en què el futbol és una mica dur, s?estava amb el marcador ajustat amb la importància que tenien aquests punts per a l?equip a nivell anímic i de nou, la sort va ser esquiva pels de Gomila. Ara es fa dur, s?esta cansat i tocat anímicament, però s?ha de tornar amb més força perquè queda seguir lluitant per cada partit a lliga, fins al moment en què es trobi aquesta victòria balsàmica, tot arriba.

destacados

CCE Sant Lluís

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.