Crónica Pre-benjamines Mallorca (Gr. F): Madre Alberta Atº D.m.a. 1 – 0 Sollerense D.s.

El árbitro con los capitanes
Alineaciones:

Madre Alberta Atº D.m.a.: Joaquin Mesejo, Guillem Ecker, Carlos Palmer, Monserrate Amengual, Pablo Escudero, Alex Luengo, Carlos Terrasa y Ignacio Pou.

Sustituciones: Adria Bibiloni, Lucas Perez y Pablo Fuentes

Sollerense D.s.: Erik Ferriol, Mateo Marti, Albert Rullan, Joan Ferrer, Adrian Garcia, Guillermo Amor, Jordi Hernandez y Javier Domingo.

Sustituciones: Joan Puig, Iker San, Xavi Marques y Albert Hauf

Goles: 1-0 Carlos Terrasa (min 33)

Árbitro: Nazareth Carrasco Crespi.

Comentario:

Partit molt igualat entre el segon classificat i els quarts.

No hi ha hagut un dominador clar. A moments duien el pes del partit els locals i a altres els sollerics.

L equip col·legial s ha mostrat molt defensiu en tot moment davant uns sollerics que intentaven atacar més però sense crear ocasions clares de gol.

Esteia clar que el primer que marques guanyaria el partit i així ha estat. El Madre Alberta ha fet l 1 a 0 faltant poc per el final del partit en el segon xut a porteria que feia en tot el partit.

Mentre els de Sóller que han xutat molt més a porteria contrària no han estat encertats i els seus xuts si bé anaven ben dirigits tampoc han suposat grans problemes per el porter palmesà.

El més just vist L igualtat de ambdós equips hagués estat un empat, pero tampoc li poden llevar cap mèrit al Madre Alberta que demostra el perquè de la seva classificació i perquè és l equip menys golejat de la categoria amb molta diferencia.

JFP para Fútbol Balear.

Más noticias que te pueden interesar

Comenta esta noticia

Los comentarios están desactivados temporalmente. En breve estarán disponibles de nuevo.